Filmele cu Richard Edson

  • Richard Edson

    Richard Edson

    70 de ani
    Data nașterii: 01.01.1954
    Locul nașterii: New Rochelle, New York, USA
  • 3 from Hell (2019)

    Regia: Rob Zombie
    17 8
    5.4
  • Regia: Hilarion Banks
    0 0
    4.6
  • The Smell of Success (2009)

    Mirosul succesului

    După ce dl. Rose, geniul din spatele companiei Rose's Manure Company, moare într-un accident, loialii agenți comerciali ai firmei se trezesc fără mijloace de întreținere. Întră în scenă Rosemary, fiica înstrăinată a domnului Rose.

    Regia: Michael Polish
    2 0
    5.2
  • Columbus Day (2008)

    Ziua fatală

    E cea mai mare zi din viata unui hot (Val Kilmer)! El da marea lovitura si, acum ca e bogat, se imprietenste cu un pusti si vrea sa ajunga prin intermediul lui la fosta sotie si la copil.

    Regia: Charles Burmeister
    3 1
    5.2
  • Land of Plenty (2004)

    Țara belșugului

    Într-o Americă marcată de atentatele din 11 septembrie, Lana – care și-a petrecut copilăria și adolescența în Africa și Orientul Mijlociu, împreună cu părinții ei misionari – lucrează la un centru pentru persoane fără adăpost din Los Angeles.

    Regia: Wim Wenders
    1 0
    6.4
  • Frankenfish (2004)

    Peștele ucigaș

    Cand corpul unui barbat este gasit complet distrus in mlastinile din Louisiana, investigatorul Sam Rivers este insarcinat cu anchetarea crimei.

    Regia: Mark A.Z. Dippé
    3 0
    4.7
  • Purgatory (1999)

    Regia: Uli Edel
    18 1
    6.8
  • Jury Duty (1995)

    Jurat de profesie

    Tommy Collins a fost dat afara din casa de mama lui si brusc se trezeste in strada, fara nici o sursa de venit si fara un loc unde sa stea. Din fericire, el aude de posibilitatea de a se angaja ca jurat, ocupatie care i-ar aduce avantaje.

    Regia: John Fortenberry
    3 1
    4.3
  • Strange Days (1995)

    Zilele ciudate

    Intr-un Los Angeles din viitor, un fost politist, Lenny Nero, intra in posesia unui disc cu amintirile unui criminal. Lenny intelege ca nu va avea liniste, pana cand nu va descoperi identitatea celui ale carui amintiri le-a aflat.

    Regia: Kathryn Bigelow
    26 4
    7.2
  • Super Mario Bros. (1993)

    Super frații Mario

    Intr-o zi obisnuita de lucru, Luigi Mario o intalneste pe Daisy si fiind atras de ea, se ofera sa o ajute. Insa atunci cand i-a facut aceasta propunere, nu stia ca ajutorul va consta in trecerea intr-o lume paralela si haotica, unde va trebui sa...

    Regia: Annabel Jankel, Rocky Morton
    10 0
    4.1
  • Eyes of an Angel (1991)

    Ochi catifelați

    In Chicago, orasul in care lumea mafiei e foarte puternica, Bobby isi creste cu greu fiica, un copil singuratic, maturizat inainte de vreme. Singurul prieten al fetei este un caine, pe care l-a descoperit zacand ranit intr-o cladire dezafectata.

    Regia: Robert Harmon
    4 0
    5.2
  • Do the Right Thing (1989)

    Fă ce e bine

    Un film de antologie magistral regizat de Spike Lee, un film aplaudat de foarte multi si hulit de la fel de multi. O zi foarte calda linistita, atat de linistita cat poate fi intr-un cartier ocupat de populatie de culoare si de emigranti din toate...

    Regia: Spike Lee
    11 2
    8.0
  • Let It Ride (1989)

    Noroc chior

    Un taximetrist, care are o mica problema legata de jocurile de noroc, prinde un pot pentru o cursa de cai. Merge la hipodrom, pariaza si nu numai ca pot-ul se dovedeste a fi unul bun, dar eroul nostru castiga, indiferent pe ce cal ar paria.

    Regia: Joe Pytka
    9 0
    6.8
  • Good Morning, Vietnam (1988)

    Bună dimineața, Vietnam

    La postul de radio al unei tabere americane din Vietnam vine un nou DJ, Adrian Cronauer. El va transforma si revolutiona modul in care functiona pana atunci radioul si va deveni in scurt timp un adevarat fenomen in tabara americana din Vietnam.

    Regia: Barry Levinson
    22 1
    7.3
  • Stranger Than Paradise (1984)

    Mai străin decât paradisul

    O poveste tragi-comică despre un toxicoman newyorkez excentric care primeşte o vizită surprinzătoare şi... cam nedorită din partea unui verişor ungur de şaisprezece ani. De la indiferenţă şi chiar ostilitate, o puternică afecţiune se dezvoltă...

    Regia: Jim Jarmusch
    2 0
    7.4