Filmele și serialele cu Richard Farnsworth

  • Richard Farnsworth

    Richard Farnsworth

    Data nașterii: 01.09.1920
    Decedat: 06.10.2000 (80 de ani)
  • The Straight Story (1999)

    Povestea lui Alvin Straight

    Alvin Straight locuieste cu fiica sa Rose in Iowa. Nu mai este tanar, nu mai vede bine, dar cand afla ca fratele sau, cu care nu a vorbit de zece ani, este bolnav, Alvin e hotarat sa mearga sa-l vada. El porneste intr-o ciudata calatorie, pentru...

    Regia: David Lynch
    13 2
    8.0
  • Lassie (1994)

    Dupa ce la inceput a fost urat de catre vecinul sau, un caine istet, se dovedeste a fi cel mai bun prieten al omului iar cu timpul acesta castiga dragostea vecinului transformandu-l intr-un mare iubitor de animale.

    Regia: Daniel Petrie
    6 0
    5.8
  • The Getaway (1994)

    Evadarea

    Doc McCoy este închis în urma trădării tovarăşilor săi după un jaf. Doc îi spune soţiei sale să aranjeze cu omul de afaceri Benyon să-l scoată din închisoare. Doc este eliberat, dar acum trebuie să coopereze cu cel care l-a băgat la închisoare.

    Regia: Roger Donaldson
    30 3
    5.8
  • Regia: Ate de Jong
    9 1
    6.0
  • Havana (1990)

    Actiunea are loc in Cuba anului 1958, vremuri tulburi in care se anunta o revolutie puternica care sa schimbe sistemul politic. Jack (Robert Redford), un jucator profesionist de carti, vine in Havana pentru a organiza o mare competitie de poker....

    Regia: Sydney Pollack
    12 0
    6.1
  • Misery (1990)

    Tortura

    Pelicula este răspunsul lui Stephen King la rugămințile admiratorilor săi, constituindu-se într-o strălucită producție horror care ne spune povestea unui scriitor care cade în capcana unuia dintre cei mai mari admiratori ai săi. Povestea este...

    Regia: Rob Reiner
    Oscar-uri:
    26 2
    7.8
  • The Two Jakes (1990)

    Cartierul chinezesc 2

    Jack Nicholson se intoarce in rolul detectivului particular Jake Gittes in acest sequel al filmului "Cartierul chinezesc" care este considerat "o continuare excelenta a unui original fantastic".

    Regia: Jack Nicholson
    19 0
    6.1
  • Anne Shirley este o fetita orfana, trimisa din greseala la doi batrani, frate si sora, care doreau de fapt un baiat. Ea reuseste sa castige inimile acestora si a intregii comunitati prin personalitatea ei puternica si imaginatia de care da dovada.

    13 2
    8.5
  • The Natural (1984)

    Născut învingător

    Un bărbat necunoscut, cu un trecut pe care îl ascunde, apare de nicăieri, preia conducerea unei echipe de baseball de la coada clasamentului și reușește să o ducă pe primul loc.

    Regia: Barry Levinson
    17 0
    7.4
  • Rhinestone (1984)

    Clubul de noapte

    Jacqueline Ferris, atractia de la Rhinestone - un club de noapte din New York, cu o clientela zgomotoasa si pusa mereu pe scandal – pariaza cu enervantul ei sef, Freddie Ugo, ca poate transforma pe oricine in interpret de muzica country.

    Regia: Bob Clark
    8 2
    4.0
  • The Legend of the Lone Ranger (1981)

    Legenda Călărețului

    Legenda Calaretului Singuratic, care este de fapt John Reid… Cel care a ales sa poarte o masca si sa lupte impotriva celor fara de lege impreuna cu prietenul sau indian, Tonto...

    Regia: William A. Fraker
    10 2
    4.9
  • Tom Horn (1980)

    Fost luptator in razboi, Tom Horn primeste misiunea de a desfiinta o retea de traficanti. Dar, acuzat de o crima pe care nu a comis-o, risca sa fie condamnat la moarte.

    Regia: William Wiard
    14 1
    6.8
  • Comes a Horseman (1978)

    Sosea odată un călăreț

    Statul Montana, dupa cel de-al doilea razboi mondial. J.W.Ewing, proprietarul unor intinse suprafete de teren, vrea si pamantul vecinei sale, Ella Conners, pe care se gasesc bogate resurse de petrol.

    Regia: Alan J. Pakula
    10 0
    6.3
  • The Duchess and the Dirtwater Fox (1976)

    Ducesa și Dirtwater Fox

    Regia: Melvin Frank
    9 1
    5.7
  • The Life and Times of Judge Roy Bean (1972)

    Viața și timpurile judecătorului Roy Bean

    „Nu e intamplator faptul ca regizorul a ales un western pentru a-si da frau liber imaginatiei, pentru a-si evoca nostalgic opera anterioara, pentru a face o confesiune cand amuzanta, cand pesimista, cand truculenta, cand severa." (Positif)

    Regia: John Huston
    15 0
    6.8