Filmele și serialele cu Richard Lewis

  • Richard Lewis

    Richard Lewis

    76 de ani
    Data nașterii: 29.06.1947
    Locul nașterii: Brooklyn, New York City, New York, USA
  • She's Funny That Way (2014)

    Viața bate filmul

    Viața bate filmul este o comedie romantică, dar suficient de trăznită, iar distribuția este formată din nume ale primului eșalon de actori de la Hollywood: Owen Wilson, Imogen Poots, Jennifer Aniston, Will Forte, Kathryn Hahn și Rhys Ifans.

    Regia: Peter Bogdanovich
    8 1
    6.1
  • Curb Your Enthusiasm (2000)

    Larry David, inamicul public nr. 1

    Curb Your Enthusiasm este un serial de televiziune american cu usoare tente de reality show, in care rolul principal este interpretat de catre Larry David in rolul lui Larry David, cel care a scris, creat si produs serialul Seinfeld.

    Scenariul: Larry David
    30 1
    8.8
  • Leaving Las Vegas (1995)

    Plecarea din Las Vegas

    După ce își pierde familia, Ben renunță la slujbă și pleacă în Las Vegas cu gândul de a-și cheltui agoniseala pe băutură. Îi lipsește, însă, o persoană care să-i fie alături. O cunoaște pe Sera, o prostituată la fel de singură ca și el.

    Regia: Mike Figgis
    Oscar-uri:
    29 4
    7.5
  • Robin Hood: Men in Tights (1993)

    Robin Hood: Bărbați în colanți

    Robin Hood (Cary Elwes) se intoarce acasa din cruciade si afla ca nobilul rege Richard (Patrick Stewart) a fost exilat si ca, in schimb, despoticul John (Richard Lewis) conduce acum Anglia, cu ajutorul serifului din Rottingham (Roger Rees).

    Regia: Mel Brooks
    36 1
    6.7
  • The Danger of Love: The Carolyn Warmus Story (1992)

    Pericolul dragostei: Povestea lui Carolyn Warmus

    Căsătoria lui Michael și Mary Ann e liniștită, previzibilă și plictisitoare. Carolyn, o profesoară mai tânără care lucrează cu Michael, e frumoasă, sexy și disponibilă. Michael tot încearcă să rupă relația de amor, dar nu are suficientă putere....

    Regia: Joyce Chopra
    0 0
    4.8
  • Once Upon a Crime... (1992)

    Intoarcerea lui Napoleon

    E greu ca atunci cand toate personajele implicate intr-o crima nu spun adevarul, sa se descopere adevaratul criminal. O comedie spumoasa cu multe schimbari de situatie, cu intrigi diverse si personaje mai mult decat variate.

    Regia: Eugene Levy
    8 0
    5.8