Filmele cu Richard Ng

  • Richard Ng

    Richard Ng

    Data nașterii: 18.12.1939
    Decedat: 09.04.2023 (83 de ani)
  • Already Tomorrow in Hong Kong (2016)

    Este deja maine in Hong Kong

    Ruby vizitează Hong Kong-ul pentru prima oară și îl întâlnește pe Josh, un american expatriat care îi arată orașul. În timpul plimbărilor nocturne pe străzi încep să se înfiripe sentimente între cei doi, însă sincronizarea nu este chiar de partea lor

    Regia: Emily Ting
    3 1
    6.4
  • Rigor Mortis (2013)

    Regia: Juno Mak
    6 0
    6.3
  • Bodyguard: A New Beginning (2008)

    Bodyguard: Un nou inceput

    A New Beginning evolueaza in jurul lui Leung, bodyguardul liderului unei triade chineze, Wong, a carui loialitate pare de neegalat. Wong il trimite pe Leung de la Hong Kong in Regatul Unit pentru a oferi protectie unei tinere femei britanice a...

    Regia: Chee Keong Cheung
    0 0
    4.5
  • Wong fei hung VI: Sai wik hung see (1997)

    Răzbunarea maestrului

    Povestea este plasata in Hong Kong și SUA. So pleaca în SUA pentru a deschide o școală de arte marțiale. Dar ura muncitorilor americani față de imigranții chinezi este mare. Ca rezultat, So va solicita ajutorul Maestrului Wong.

    Regia: Sammo Hung
    26 3
    6.3
  • Kung Fu Cult Master (1993)

    Culțul malefic

    Zhang este nepotul legendarului maestru Tai Chi. El poarta pe umeri blestemul familiei, care a fost acuzata de rebeliune si urmarita de razbunarea celor 6 mari scoli de Arte Martiale. Dupa ce scapa de atentatele puse la cale de rivali, tanarul...

    Regia: Sammo Hung, Wong Jing
    8 0
    6.4
  • Zhong hua zhan shi (1987)

    Razboinici neinfricati

    Michelle Yeoh joaca rolul unui mercenar aviator care intervine pentru a inlatura armata japoneza dintr-un sat mongolian, in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

    Regia: David Chung
    6 0
    6.5
  • Foo gwai lip che (1986)

    Expresul de Shangai

    Intors in orasul natal, un barbat incepe sa cumpere proprietati de pe intinsul intregii zone si, in incercarea de a maximiza atat profiturile personale cat si pe cele municipale, saboteaza un tren de calatori.

    Regia: Sammo Hung
    4 1
    6.9
  • My Lucky Stars (1985)

    Vraja diamantelor

    Doi politisti din Hong Kong sunt trimisi in Tokio ca sa prinda un fost politist dupa ce acesta fura o foarte mare cantitate de diamante.

    Regia: Sammo Hung
    16 3
    6.3
  • Xia ri fu xing (1985)

    Vraja diamantelor 2

    Doi polițiști din Hong Kong sunt trimiși la Tokio pe urmele unui fost polițist care a furat o mare cantitate de diamante. După ce unul dintre ei este prins, celălalt pornește în ajutorul lui, secondat de grupul de orfani alături de care a crescut.

    Regia: Sammo Hung
    13 2
    6.2
  • Winners & Sinners (1983)

    Cinci stele sub soare

    Cinci prieteni sunt eliberati din inchisoare si incearca din rasputeri sa nu ajunga iar acolo. Incercand sa-si vada de treburile lor (sa conduca o spalatorie de cinci stele), din nefericire sunt prinsi intr-un razboi al gastilor.

    Regia: Sammo Hung
    14 1
    6.6