Filmele cu Richard Widmark

  • Richard Widmark

    Richard Widmark

    Data nașterii: 26.12.1914
    Decedat: 24.03.2008 (93 de ani)
  • True Colors (1991)

    Culorile adevărate

    Peter și Tim incearcă să-și croiască drumul spre o carieră politică. Valorile lor sunt diferite. Tim e decis să intre în justiție, în timp ce Peter e dispus să facă orice pentru a deveni un broker cu putere politică, chiar să încalce regulile.

    Regia: Herbert Ross
    1 1
    6.3
  • Against All Odds (1984)

    Pe urmele lui Jesse

    Remake după filmul "Out of the Past" (1947), pe baza scenariului scris de Eric Hughes, inspirat din romanul lui Daniel Mainwaring. Filmat în locație în zone de un exotism spectaculos, precum jungla Yucatan, Quintano Roo, insulele Cozumel și...

    Regia: Taylor Hackford
    15 0
    5.9
  • Hanky Panky (1982)

    Dragoste cu bucluc

    O femeie aflată în căutarea ucigașului fratelui ei și a unui martor ocular ghinionist, transformat în erou, este prinsă într-o lume a intrigii, suspansului și crimelor, într-o aventură sălbatică din marele Canion până în metropola New York.

    Regia: Sidney Poitier
    8 0
    5.6
  • Coma (1978)

    O tânără doctoriţă descoperă ceva straniu - unora dintre pacienţi, relativ sănătoşi, le apar complicaţii inexplicabile în timpul unor operaţii simple. După care ei sunt transportaţi către un institut... necunoscut, pentru a li se purta de grijă.

    Regia: Michael Crichton
    10 0
    6.9
  • The Swarm (1978)

    Roiul

    Un roi de furnici ucigaşe, mutanţi genetici, preia controlul asupra unui avion în zbor, dar curajoasa pasageră Carrie Ross intră în acţiune.

    Regia: Irwin Allen
    9 0
    4.5
  • The Domino Principle (1978)

    Principiul dominoului

    "Dorind in primul rand sa ilustreze o teza, Kramer a stiut sa evite dublul pericol al psihologismului si lipsei de consistenta a personajelor: caracterele isi trag forta din situatiile in care sunt plasate si din modul in care reactioneaza unele...

    Regia: Stanley Kramer
    20 0
    5.7
  • Regia: Don Sharp, Peter Sykes
    2 0
    5.8
  • Death of a Gunfighter (1969)

    Moartea unui pistolar

    Sfârșitul secolului al XIX lea, într-un mic oraș din Texas. Șeriful Frank Patch este într-o situație delicată. El este obișnuit să rezolve problemele cu răufăcătorii din oraș prin mijloace mai puțin ortodoxe.

    Regia: Don Siegel, Robert Totten
    10 0
    6.2
  • Madigan (1968)

    Politisii Bennaro si Madigan isi pierd insignele in cazul lui Barney Benesch, un evadat urmarit de foarte mult timp. Drept compensatie, celor doi politisi li se ofera un weekend pentru a-l aduce inapoi pe Benesch. In timp ce acestia urmaresc...

    Regia: Don Siegel
    9 2
    6.5
  • The Way West (1967)

    Drumul spre Vest

    Senatorul Tadlock îi cere ajutorul lui Dick Summers să transporte un grup de coloniști. Pe drum, un colonist împușcă din greșeală un indian pe care îl confundase cu un lup. Pentru a evita un atac al indienilor, Summers va recurge la o metodă tragică.

    Regia: Andrew V. McLaglen
    16 1
    6.2
  • Alvarez Kelly (1966)

    Regia: Edward Dmytryk
    10 1
    6.3
  • The Long Ships (1964)

    Corabiile lungi

    Regia: Jack Cardiff
    25 1
    6.0
  • Cheyenne Autumn (1964)

    Toamna Cheyenilor

    Filmul urmareste calatoria, de-a lungul a 2000 km, a unui trib de indieni cheyenne, care evadeaza din rezervatia in care au fost inchisi, pentru a se intoarce pe pamantul unde s-au nascut. Povestea e relatata atat din punctul lor de vedere, cat si...

    Regia: John Ford
    13 1
    6.7
  • Two Rode Together (1961)

    Călăreau împreună

    Regia: John Ford
    13 0
    6.7
  • Judgment at Nuremberg (1961)

    Procesul de la Nurnberg

    Filmul regaseste magia nelinistitoare a marilor procese redate pe ecran. Are in plus, acea importanta particulara (ceea ce justifica lungimea sa neobisnuita) pe care i-o da personalitatea acuzatiilor: conducatorii regimului nazist judecati drept.

    Regia: Stanley Kramer
    Oscar-uri:
    26 1
    8.3