Filmele cu Rinal Mukhametov

  • Rinal Mukhametov

    Rinal Mukhametov

    34 de ani
    Data nașterii: 21.08.1989
    Locul nașterii: Kazan, Tatar ASSR, RSFSR, USSR
  • Invasion (2020)

    Invazia

    După căderea unei navei extraterestre, au trecut trei ani. Catastrofa a transformat viața fetei din Chertanovo și ne-a schimbat pentru totdeauna viziunea asupra universului. Se pare că acesta a fost cel mai mare test pentru noi toți.

    Regia: Fyodor Bondarchuk
    83 15
    5.6
  • Coma (2019)

    După un accident misterios, un tânăr arhitect revine dar se află într-o lume foarte ciudată. El trebuie să afle legile și reglementările exacte ale acesteia, deoarece trebuie să lupte pentru viața sa. El continuă să caute ieșirea în lumea reală.

    Regia: Nikita Argunov
    67 11
    6.3
  • Abigail (2019)

    Abigail locuiește într-un oraș ale cărui granițe au fost închise din cauza unei epidemii, iar tatăl lui Abby este unul dintre bolnavi. Mergând împotriva autorităților pentru a-și găsi tatăl, Abby află că orașul ei este de fapt plin de magie.

    Regia: Aleksandr Boguslavskiy
    57 10
    4.8
  • Attraction (2017)

    Atracția

    În Moscova a fost doborât un obiect neidentificat, posibil de origine extraterestră. Un comitet special încearcă să ia legătura cu “oaspeții”.

    Regia: Fyodor Bondarchuk
    62 8
    5.6
  • Expiation (2012)

    Ispășire

    Filmul are la bază nuvela lui Friederich Gorenstein și relateazã povestea vremurilor dificile de după război, destinele unui tânăr locotenent, August, și al unei tinere, Sașa, a căror iubire îndură cele mai cumplite chinuri, morale și fatale.

    Regia: Aleksandr Proshkin
    0 0
    5.6