Filmele cu Rita Wilson

  • Rita Wilson

    Rita Wilson

    67 de ani
    Data nașterii: 26.10.1956
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Kimi (2022)

    O tehniciană agorafobă descoperă înregistrarea unei crime violente și încearcă să raporteze superiorilor ei. Pentru ca crima să fie anchetată, ea își dă seama că va trebui să-și părăsească apartamentul.

    Regia: Steven Soderbergh
    63 10
    6.3
  • Gloria Bell (2018)

    Povestea Gloriei, o femeie independentă, trecută de 50 de ani, care îşi caută dragostea în discotecile din Los Angeles.

    Regia: Sebastián Lelio
    16 7
    6.3
  • Dawn Patrol (2014)

    Regia: Daniel Petrie Jr.
    2 1
    4.8
  • The Art of Getting By (2011)

    Prietenia

    George este un tânăr singuratic care a făcut totul până în anul de absolvire, mai puțin o zi reală de muncă. El se împrietenește cu Sally, o fată populară dar complicată, care recunoaște în el un spirit înrudit

    Regia: Gavin Wiesen
    10 0
    6.5
  • It's Complicated (2009)

    E tare complicat

    O femeie trecută de prima tinerețe, Jane (Meryl Streep), crede că viața ei a intrat pe-o traiectorie stabilă. Dar Jane are o mare surpriză când insistențele fostului ei soț, de care a divorțat, reaprind amintiri și scântei vechi de decenii

    Regia: Nancy Meyers
    10 1
    6.5
  • Old Dogs (2009)

    Vechi tovarăși

    Doi buni prieteni și parteneri de afaceri se trezesc cu viețile date peste cap când ajung în compania unor frați gemeni în vârstă de șapte ani.  

    Regia: Walt Becker
    9 0
    5.3
  • Raise Your Voice (2004)

    Fă-te auzit!

    O poveste centrată în jurul unei cântărețe (Hilary Duff) dintr-un orășel de provincie, îndurerată de moartea într-un accident de mașină a fratelui ei, care în secret o înscrisese la o academie de artă din Los Angeles. Ajutată de o mătușă care...

    Regia: Sean McNamara
    3 0
    5.8
  • Auto Focus (2002)

    Focalizare automată

    La sfarsitul anilor ’60, Bob Crane a devenit vedeta serialului TV „Hogan’s Heroes”. „Auto Focus” vorbeste despre viata vedetei. O data cu incetarea serialului Bob a devenit obsedat de sex, obisnuind sa isi fotografizeze partidele de sex.

    Regia: Paul Schrader
    4 0
    6.6
  • The Story of Us (1999)

    Regăsirea

    In cel de-al cinsprezecelea an de casnicie, Ben (Bruce Willis) si Katie (Michelle Pfeiffer) isi trimit copiii in tabara si isi pun la punct planul de separare. De aici incepe o poveste care induioseaza prin verosimilitatea ei, pentru ca ceea ce...

    Regia: Rob Reiner
    14 0
    6.0
  • Runaway Bride (1999)

    De bună voie și nesilită de nimeni

    Ike Graham, jurnalist la “USA Today”, aude într-o seară, de la o “sursă de încredere”, o poveste interesantă: Maggie Carpenter este o femeie căreia îi place să fie logodită, dar în momentul în care ajunge la altar fuge de-i sfârâie călcâiele!

    Regia: Garry Marshall
    23 1
    5.6
  • Psycho (1998)

    Marion Crane, o tânără secretară, fură 400.000 de dolari pentru a-l ajuta pe prietenul ei. Însă, în drum spre California, se rătăcește și trage la Motelul Bates. Proprietarul, Norman Bates, locuiește împreună cu mama lui în casa de lângă motel.

    Regia: Gus Van Sant
    7 2
    4.6
  • Jingle All the Way (1996)

    Goana după cadou

    Cand Howard lipseste de la antrenamentul de karate al fiului sau, el promite sa se revanseze de Craciun cu o jucarie pe care micutul si-o dorea de multa vreme. Ceea ce Howard nu stie este ca fiecare copil din oras vrea sa aiba jucaria respectiva.

    Regia: Brian Levant
    27 0
    5.7
  • Mixed Nuts (1994)

    Încurcături sentimentale

    Philip conduce o linie telefonica de urgenta impreuna cu Catherine si doama Munchnik. Aceasta este partea usoara a problemei insa, lucrurile se complica. Lui Philip ii place sa ajute oamenii si este iubit de catre Catherine.

    Regia: Nora Ephron
    2 1
    5.4
  • Sleepless in Seattle (1993)

    Noapte albă în Seattle

    După moartea soției sale, Sam Baldwin nu se mai gândește deloc să cunoască pe altcineva. Lucru inacceptabil pentru fiul său de 8 ani, Jonah. El dorește o soție pentru tatăl său și o nouă mamă pentru el. Așa că apelează la un post de radio local.

    Regia: Nora Ephron
    46 1
    6.8