Filmele cu River Phoenix

  • River Phoenix

    River Phoenix

    Data nașterii: 23.08.1970
    Decedat: 31.10.1993 (23 de ani)
  • Sneakers (1992)

    Cutia neagră

    Martin(Robert Redford) este capul unui grup de faimosi pirati ai computerelor urmariti de FBI pentru fraude informatice. Echipa lui Bishop este angajata de catre o agentie guvernamentala sa fure de la un matematician genial o cutie neagra.

    Regia: Phil Alden Robinson
    21 0
    7.1
  • Dogfight (1991)

    Petrecerea urâtelor

    Filmul este povestea unui joc nebun si a neprevazutelor lui consecinte. In noiembrie 1963, cu putin timp inainte de asasinarea lui Kennedy, Eddie Birdlace, soldat al marinei americane, celebreaza impreuna cu prietenii sai ultima noapte in...

    Regia: Nancy Savoca
    4 0
    7.3
  • My Own Private Idaho (1991)

    Dragoste și moarte în Idaho

    Un film uluitor, o viziune nemaintalnita pana atunci, aceasta drama este centrata pe relatia dintre Mike si Scott, doi tineri care traiesc pe strazi, vand droguri si se vand pe ei insisi, de-a valma, femeilor sau barbatilor.

    Regia: Gus Van Sant
    14 0
    7.0
  • I Love You to Death (1990)

    Te iubesc până la moarte

    Cand Rosalie afla ca sotul ei, Joey, o insala cu orice femeie disponibila care ii intra in raza vizuala, hotaraste sa-si ia viata. Dar sfatuita de mama ei, trece la un plan mai bun: sa-l faca pe Joey sa-si platesca infidelitatile cu varf si-ndesat.

    Regia: Lawrence Kasdan
    5 0
    6.4
  • Indiana Jones and the Last Crusade (1989)

    Indiana Jones și ultima cruciadă

    "Al treilea si cel mai reusit film din serie ne aminteste, datorita cuplului Ford - Connery, ca adevarata imagine a filmului nu consta, de fapt, in efecte seciale." - Variety Movie Guide - 1993

    Regia: Steven Spielberg
    Oscar-uri:
    122 3
    8.2
  • Running on Empty (1988)

    Viața pe fugă

    Arthur (Judd Hirsch) și Annie Pope (Christine Lahti) fac parte dintre radicalii anilor ’60 care au reușit să evite FBI-ul vreme de 16 ani. Aceștia erau urmăriți după implicarea într-un prostest împotriva războiului din Vietnam. Ani întregi, viața...

    Regia: Sidney Lumet
    9 0
    7.6
  • Little Nikita (1988)

    Micul Nikita

    S-a dus la culcare american get-beget si s-a trezit fiu al unor spioni rusi...

    Regia: Richard Benjamin
    6 1
    5.9
  • Un inventator excentric si dogmatic isi vinde casa si isi ia familia in America Centrala pentru a construi o fabrica de gheata in mijlocul junglei. Conflictele cu familia, cu un predicator local si cu natura sunt obstacole mici in calea obsesiei lui.

    Regia: Peter Weir
    9 1
    6.6
  • Stand by Me (1986)

    Prietenie

    Inspirat de nuvela lui Stephen King, The Body, filmul lui Rob Reiner, e un clasic, o dezarmant de tandra poveste, subtila si sublima, a patru copii care pleaca intr-o calatorie ce-i va maturiza prematur.

    Regia: Rob Reiner
    36 4
    8.1
  • Explorers (1985)

    Exploratorii

    Trei tineri vizionari, curiosi si dornici de aventurã, îsi transformã visele într-o incitantã realitate în Exploratorii, un film de actiune, care combinã umorul fin, candoarea si fantezia cu neasteptate întorsãturi de situatie.

    Regia: Joe Dante
    2 2
    6.4