Filmele și serialele cu Rob Benedict

 • Rob Benedict

  Rob Benedict

  51 de ani
  Data nașterii: 21.09.1970
  Locul nașterii: Columbia, Missouri, USA
 • A Little Help (2010)

  Puțin ajutor

  Regia: Michael J. Weithorn
  5 2
  5.7
 • Group Sex (2010)

  Sex în grup

  Un bărbat singuratic descoperă că dependența de sex nu e atât de incitantă pe cât pare. Când bărbatul o urmărește pe o frumoasă femeie, el descoperă un grup de tratament pentru oamenii care nu sunt în stare să funcționeze fără plăceri fizice.

  Regia: Lawrence Trilling
  1 0
  5.0
 • Still Waiting... (2009)

  Cu ce vă mai servim?

  Continuarea comediei Waiting, filmul prezinta viata angajatilor din restaurantul Shenaniganz. Degeaba este pregatit managerul Dennis sa sarbatoreasca 10 ani de conducere a restaurantului, pentru ca in curand se va lovi de o problema serioasa.

  Regia: Jeff Balis
  2 0
  4.9
 • Threshold (2005)

  Pragul

  “Punct de criza” este un serial plin de suspans, despre o echipa de experti, adusi impreuna dupa ce marina americana face o descoperire cutremuratoare: o nava extraterestra a aterizat in oceanul Atlantic. Dr. Molly Anne Caffrey (Carla Gugino)...

  Scenariul: Bragi Schut
  5 0
  7.3
 • Waiting... (2005)

  Așteptând...

  La restaurantul Shenaniganz, chelnerii sunt preocupați de bârfa fără sfârșit, de plângeri despre clienți, și de răzbunări pe cei care sunt foarte nepoliticoși. Mitch, un timid nou angajat, are ocazia de a afla "jocurile" practicate de colegii sai.

  Regia: Rob McKittrick
  13 3
  6.7
 • Supernatural (2005)

  Supernatural: Aventuri în lumea întunericului

  Supernatural este povestea lui Sam şi a lui Dean, doi fraţi uniţi de acelaşi destin: ei călătoresc prin pustiul câmpiilor americane cu misiunea de a găsi şi a ucide cele mai înfricoşătoare creaturi ale întunericului, de care oamenii au auzit doar...

  Scenariul: Eric Kripke
  1255 20
  8.4
 • The First $20 Million Is Always the Hardest (2002)

  Cu primele 20 de milioane e mai greu

  Filmul spune povestea unui tânãr director de marketing care renuntã la functia sa dintr-o companie din Sillicon Valley pentru a-si urma visul de a inventa si lansa pe piata computerul de 99 $.

  Regia: Mick Jackson
  2 0
  5.6