Filmele și serialele cu Rob Brown

  • Rob Brown

    Rob Brown

    40 de ani
    Data nașterii: 01.03.1984
    Locul nașterii: Harlem, New York City, New York, USA
  • Criminal Activities (2015)

    Activități criminale

    Patru tineri fac împreună o investiție riscantă, care le creeaza probleme cu mafia.

    Regia: Jackie Earle Haley
    10 3
    5.8
  • "Blindspot" Pilot (2015)

    Pilot

    5 1
    8.2
  • Blindspot (2015)

    Amnezia

    O frumoasă și tânără amnezică este găsită, goală, în mijlocul intersecției Times Square din New York. Femeia nu știe nici cine este și nici cum a ajuns acolo, însă are trupul acoperit de tatuaje complexe. Găsirea ei atrage imediat atenția...

    Scenariul: Martin Gero
    1795 43
    7.3
  • Don Jon (2013)

    Jon (Joseph Gordon-Levitt) este un tip drăguț și de modă veche. Amicii lui îi spun Don Jon pentru că are abilitatea inegalabilă de a agăța câte o fată în fiecare weekend, dar nimic nu se compară pentru el cu bucuria urmării de postări pornografice.

    Regia: Joseph Gordon-Levitt
    24 8
    6.5
  • Treme (2010)

    Scenariul: David Simon, Eric Overmyer
    3 0
    8.3
  • The Express (2008)

    Expresul

    Drama biografica ce urmareste viata si activitatea jucatorului de fotbal american Ernie Davis, care a devenit un simbol al miscarii de emancipare a negrilor din America anilor '60. El a schimbat modul in care fanii privesc sportivii de culoare.

    Regia: Gary Fleder
    1 0
    7.2
  • Stop-Loss (2008)

    Pierderea libertății

    O poveste despre familie, prieteni, loialitate și camaraderie. După ce își termină serviciul militar, Brandon King (Phillippe) se confruntă cu o nouă provocare, neașteptată, care îl va pune într-o relație dificilă cu foști soldați șivechi prieteni.

    Regia: Kimberly Peirce
    5 0
    6.4
  • Live! (2007)

    Un pseudo-documentar ce merge pe urmele unei ambițioase conducătoare a unui post TV, care face eforturi pentru a produce un controversat program reality-tvîn care invitații trebuie să joace... ruleta rusească.

    Regia: Bill Guttentag
    0 0
    5.8
  • Take the Lead (2006)

    Condu

    Filmul este o drama inspirata de povestea adevarata a lui Pierre Dulaine, un profesor de dans din Manhattan care se ofera voluntar sa ii invete pe elevii de liceu din New York dansuri clasice in orele in care sunt pedepsiti sa stea in detentie.

    Regia: Liz Friedlander
    18 0
    6.6
  • Coach Carter (2005)

    Antrenorul Carter

    Având la bazã o incredibilã poveste adevãratã, despre controversatul antrenor de baschet Ken Carter (Samuel L. Jackson), care a ajuns faimos în urma sechestrãrii întregii sale echipe neînvinse, ce a avut o serie de esecuri.

    Regia: Thomas Carter
    14 1
    7.3
  • Finding Forrester (2000)

    În căutarea lui Forrester

    Filmul spune povestea unei emoționante relații mentor-discipol în care fiecare are de învățat o lecție. Forrester îl învață pe Jamal tainele scrisului, primind în schimb un dar neașteptat.

    Regia: Gus Van Sant
    13 2
    7.3