Filmele și serialele cu Rob Brydon

  • Rob Brydon

    Rob Brydon

    58 de ani
    Data nașterii: 03.05.1965
    Locul nașterii: Swansea, Wales, UK
  • The Amazing Maurice (2022)

    Năstrușnicul motan Maurice

    Motanul isteț Maurice pune la punct o escrocherie prin care să câștige bani, când întâlnește un grup de șobolani vorbitori.

    Regia: Toby Genkel, Florian Westermann
    33 4
    6.2
  • Blinded by the Light (2019)

    Orbit de lumină

    Filmul spune povestea lui Javed, un tânăr britanic de origine pakistaneză, care se maturizează în timpul erei Thatcher și se răzvrătește împotriva așteptărilor culturale și ale părinților cu ajutorul muzicii lui Bruce Springsteen.

    Regia: Gurinder Chadha
    9 1
    6.9
  • Holmes & Watson (2018)

    Holmes și Watson

    O poveste plină de umor despre misterele clasice ale lui Arthur Conan Doyle, avându-i ca protagoniști pe celebrul detectiv Sherlock Holmes și asistentul său, dr. Watson.

    Regia: Etan Cohen
    59 13
    3.9
  • Early Man (2018)

    Early Man: Tare ca piatra

    Plasat la începuturile civilizaţiei, când creaturi preistorice şi mamuţi lânoşi stăpâneau Pământul, Early Man spune povestea lui Dug şi a tovarăşului lui, care se ridică în fruntea tribului lor împotriva lordului Nooth pentru a-şi salva căminul

    Regia: Nick Park
    52 3
    6.1
  • The Huntsman: Winter's War (2016)

    Războinicul vânător și Crăiasa zăpezii

    Lumea fantastică din Războinicul Vânător se dezvoltă acum pentru a ne arăta cât de periculos de legate sunt destinele lui Eric, vânătorul războinic, și ale maleficei regine Ravenna.

    Regia: Cedric Nicolas-Troyan
    73 5
    6.1
  • Stick Man (2015)

    Regia: Jeroen Jaspaert, Daniel Snaddon
    4 2
    7.1
  • Cinderella (2015)

    Cenușăreasa

    Ella are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformată în slujnică și cu numele schimbat în Cenușăreasa, fata ar putea ușor să-și piardă speranța, dar ține la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, "fii bună și ai curaj"

    Regia: Kenneth Branagh
    47 3
    6.9
  • The Trip to Italy (2014)

    Călătoria către Italia

    Steve Coogan și Rob Brydon din serialul britanic Călătoria pornesc la drum pentru o nouă incursiune culinară și literară, pășind de asta dată pe urmele poeților romantici Percy Shelley și Lord Byron. Călătorind într-un Mini Cooper decapotabil și...

    Regia: Michael Winterbottom
    2 1
    6.6
  • Regia: Uwe Heidschötter, Johannes Weiland
    1 0
    7.1
  • The Trip (2010)

    Călătoria

    Când Steve este rugat de "The Observer" să facă un tur al țării prin cele mai bune restaurante, el își închipuie că aceasta va fi o escapadă perfectă pentru el și prietena lui. Dar când ea îl refuză, Steve nu are altă alternativă decât să-l ia cu...

    Regia: Michael Winterbottom
    3 0
    7.0
  • The Gruffalo (2009)

    Gruffalo

    Un şoricel descurcăreţ pleacă la plimbare în pădure, unde reuşeşte să păcălească toate animalele de pradă care îi ies în cale.

    Regia: Max Lang, Jakob Schuh
    2 0
    7.5
  • Tristram Shandy (2005)

    Viata si optiunile lui Tristram Shandy

    “Versiunea cinematografica a unui roman neecranizabil”, s-a spus despre aceasta adaptare a uneia dintre cele mai anarhiste opere clasice, realizate de temerarul Michael Winterbottom. Filmul începe cu personajul principal, Tristram Shandy care îsi...

    Regia: Michael Winterbottom
    4 1
    6.7
  • Mirrormask (2005)

    Masca din oglindă

    Helena, o străină într-un tărâm necunoscut, porneste într-o misiune epică pentru a descoperi magia pierdută înainte ca Tărâmul Viselor să cadă sub întuneric pentru totdeauna. Scris de scenaristul premiat Neil Gaiman.

    Regia: Dave McKean
    5 0
    6.7