Filmele și serialele cu Rob Huebel

  • Rob Huebel

    Rob Huebel

    54 de ani
    Data nașterii: 04.06.1969
    Locul nașterii: Alexandria - Virginia - USA
  • Goosebumps (2023)

    Scenariul: Rob Letterman, Nicholas Stoller
    4 1
    6.7
  • Scenariul: Adam Conover, Jon Cohen, Jon Wolf
    0 0
    6.7
  • Valley Girl (2020)

    Fata din vale

    Cu o coloană sonoră rock’n’roll din anii ‘80, „Fata din vale” e o adaptare muzicală a filmului clasic din 1983, care a schimbat pentru totdeauna viețile adolescenților americani.

    Regia: Rachel Lee Goldenberg
    4 3
    5.5
  • Spontaneous (2020)

    Spontan

    Pregătiți-vă pentru cea mai scandaloasă poveste de iubire… și explozii! Când elevii din liceul lor încep să explodeze în mod inexplicabil, Mara și Dylan încearcă să supraviețuiască într-o lume în care fiecare moment ar putea fi ultimul. În timp ce...

    Regia: Brian Duffield
    21 8
    6.5
  • I Know This Much Is True (2020)

    O parte de adevăr

    Serialul este o saga de familie care prezintă viețile paralele a doi gemeni identici, interpretați de Mark Ruffalo, într-o poveste epică despre trădare, sacrificiu și iertare, a cărei acțiune se petrece în America secolului XX.

    19 0
    8.1
  • Medical Police (2020)

    Anchetă medicală

    Medicii Owen Maestro și Lola Spratt pleacă din Spitalul de Copii și se înrolează într-o divizie secretă a CCB pentru a investiga și distruge un virus global mortal.

    Scenariul: Rob Corddry, Krister Johnson, Jonathan Stern
    11 7
    6.1
  • The House (2017)

    Operațiunea "Cazinoul"

    După ce Scott și Kate Johansen pierd economiile pentru studiile fiicei lor, îi cuprinde disperarea la gândul că singurul lor copil nu va absolvi facultatea. Cu ajutorul vecinului Frank (Jason Mantzoukas) decid să deschidă un casino ilegal în casă.

    Regia: Andrew J. Cohen
    61 14
    5.6
  • Fun Mom Dinner (2017)

    O noapte de pomină

    Patru mame ale căror copii merg la aceeași grădiniță ies împreună la o cină pentru a se cunoaşte mai bine. Seara începe dezastruos, dar, cu ajutorul unui mix de alcool, mamele petrec o noapte pe care n-o vor uita niciodată.

    Regia: Alethea Jones
    33 14
    5.3
  • How to Be a Latin Lover (2017)

    Cum să fii amantu' la femei

    În această comedie care ne va face să râdem în hohote, Eugenio Derbez este Maximo, un tânăr foarte chipeș care visează să devină bogat fără să aibă nevoie să muncească măcar o zi în viața lui

    Regia: Ken Marino
    109 13
    6.0
  • Baywatch (2017)

    Salvamarii

    Scenariul îl are în centru pe un foarte strict și dedicat salvamar (Johnson), care este nevoit să facă echipă cu un mai tânăr și nonconformist coleg (Efron), pentru a-și salva plaja de la dezastrul ecologic la care o condamnă un magnat al petrolului.

    Regia: Seth Gordon
    308 43
    5.5
  • Miss Stevens (2016)

    Comedia o are in centrul povetii pe o profesoara care coordoneaza un grup de elevi care va participa la o competitie de arta dramatica.

    Regia: Julia Hart
    3 0
    6.5
  • Night Owls (2016)

    Păsări nocturne

    Kevin e un tip obsedat de munca lui, care nu prea își face timp să se distreze. Totuși, când o cunoaște pe frumoasa și haotica Madeline, cei doi sfârșesc în pat, doar că nu la ea acasă, ci în casa șefului lui Kevin.

    Regia: Charles Hood
    2 0
    6.2
  • Barely Lethal (2015)

    Aproape letală

    Megan, o tânără antrenată la o școală specială pentru asasini, își înscenează propria moarte, tânjind după o adolescență normală. Se înscrie apoi la un liceu din suburbie, unde descoperă că viața de licean poate fi uneori chiar mai dificilă.

    Regia: Kyle Newman
    21 0
    5.4
  • Transparent (2014)

    Scenariul: Joey Soloway
    0 0
    7.8
  • Welcome to the Jungle (2013)

    Bun venit în junglă

    După ce au parte de o reușită în domeniul în care lucrează, angajații unei companii care se ocupă cu imaginea ambalajelor sunt trimiși de directorul firmei într-o excursie de două zile și două nopți pe o insulă în sălbăticie

    Regia: Rob Meltzer
    14 2
    4.9