Filmele cu Rob Reiner

  • Rob Reiner

    Rob Reiner

    77 de ani
    Data nașterii: 06.03.1947
    Locul nașterii: The Bronx, New York, USA
  • Albert Brooks: Defending My Life (2023)

    Albert Brooks: Îmi apăr viața

    Regia: Rob Reiner
    0 0
    7.4
  • Being Mary Tyler Moore (2023)

    Cine a fost Mary Tyler Moore

    Filmul o prezintă pe legenda ecranului, a cărei carieră s-a întins pe 60 de ani, și evidențiază rolurile ei importante și impactul pe care l-a avut asupra generațiilor de femei care au urmat-o.

    Regia: James Adolphus
    1 0
    7.5
  • Shock and Awe (2017)

    Șoc și groază

    Povestea câtorva jurnaliști însărcinați să acopere subiectul invaziei americane în Irak, din 2003, ordonată de George Bush sub pretextul că "Saddam Hussein deține arme de distrugere în masă".

    Regia: Rob Reiner
    25 1
    6.4
  • The Wolf of Wall Street (2013)

    Lupul de pe Wall Street

    Filmul este bazat pe bestseller-ul cu același titlu scris de Jordan Belfort, în 1990, în care este urmărit destinul unui tânăr, din anii '80, până în anii '90 (când cariera lui este zdruncinată și ajunge să fie condamnat la închisoare)

    Regia: Martin Scorsese
    72 7
    8.2
  • Alex & Emma (2003)

    Alex și Emma

    Alex, un scriitor talentat este și mare iubitor de jocuri de noroc. Pentru a-și acoperi datoriile imense, dar și pentru a-și salva viața, Alex are o singură șansă: să scrie un roman și să-l vândă în 30 de zile.

    Regia: Rob Reiner
    10 0
    5.5
  • The Story of Us (1999)

    Regăsirea

    In cel de-al cinsprezecelea an de casnicie, Ben (Bruce Willis) si Katie (Michelle Pfeiffer) isi trimit copiii in tabara si isi pun la punct planul de separare. De aici incepe o poveste care induioseaza prin verosimilitatea ei, pentru ca ceea ce...

    Regia: Rob Reiner
    14 0
    6.0
  • Bullets Over Broadway (1994)

    Împușcături pe Broadway

    New York, anii `20. Din lipsa de bani, tanarul dramaturg David Shayne e nevoit sa se inteleaga cu gangsterul Nick Valenti: acesta ii finanteaza noua piesa, iar el o distribuie in spectacol pe iubita lui Nick – Helen, o actrita fara talent. Ea este...

    Regia: Woody Allen
    Oscar-uri:
    9 2
    7.4
  • Mixed Nuts (1994)

    Încurcături sentimentale

    Philip conduce o linie telefonica de urgenta impreuna cu Catherine si doama Munchnik. Aceasta este partea usoara a problemei insa, lucrurile se complica. Lui Philip ii place sa ajute oamenii si este iubit de catre Catherine.

    Regia: Nora Ephron
    2 1
    5.4
  • Postcards from the Edge (1990)

    Salutări din Hollywood

    Cariera acrtitei Suzanne Vale se afla in declin din cauza dependentei de droguri. Studiourile ii impun conditii umilitoare pentru noile contracte, ca aceea de a continua sa locuiasca sub acelasi acoperis cu mama ei, o fosta stea de cinema.

    Regia: Mike Nichols
    5 0
    6.7
  • Throw Momma from the Train (1987)

    Arunc-o pe mama din tren

    Danny DeVito interpreteaza rolul unui fiu usor sarit de pe fix, care doreste sa-si omoare mama. Prea slab pentru a-si duce la bun sfarsit planul, el apeleaza la serviciile unui prieten. De aici peripetiile se tin lant intr-un ritm indracit!

    Regia: Danny DeVito
    17 0
    6.3
  • This Is Spinal Tap (1984)

    Spinal Tap

    Spinal Tap este o formatie rock care se straduieste sa revina in atentia publicului. Numai ca incercarile lor disperate au ca rezultat sa provoace, mai degraba, rasul, decat sa aduca un succes fulminant...

    Regia: Rob Reiner
    2 1
    7.9
  • Regia: Carl Reiner
    2 0
    6.4