Filmele cu Robert Baker

  • Robert Baker

    Robert Baker

    44 de ani
    Data nașterii: 15.10.1979
    Locul nașterii: Memphis, Tennessee, USA
  • Devil's Knot (2013)

    Trei crime

    Asasinarea sângeroasă a trei copii mici declanșează un proces penal controversat, în care trei adolescenți sunt acuzați că au omorât copiii ca parte a unui ritual satanic

    Regia: Atom Egoyan
    3 2
    6.1
  • Hick (2011)

    După ce primește cadou de la unchiul ei un pistol Smith & Wesson de calibrul 45 cu ocazia zilei de naștere pe care o sărbătorește în mod inadecvat într-un bar, Luli întrevede posibilitatea de a scăpa de acasă și face autostopul pe marginea șoselei.

    Regia: Derick Martini
    10 0
    5.5
  • Crazy on the Outside (2010)

    Nebun la exterior

    Abia eliberat din inchisoare dupa 3 ani de detentie, Tommy (Tim Allen) este fortat sa se mute impreuna cu excentrica, manipulativa si exagerat de protectoarea lui sora Vicky (Sigourney Weaver), cu sarcasticul ei sot Ed si cu bunica lor.

    Regia: Tim Allen
    6 0
    5.5
  • Leatherheads (2008)

    Jocuri murdare

    Filmul spune povestea proprietarului unei echipe de fotbal care incearca sa convinga un student foarte priceput intr-ale balonului rotund sa se alature echipei sale. Lucrurile se complica cand unul dintre ei se indragosteste de logodnica celuilalt.

    Regia: George Clooney
    4 0
    6.0
  • Towelhead (2007)

    O scurta perioada din viata Jasirei, o adolescenta libanezo - americana confuza si dezorientata, in varsta de 13 ani, care se confrunta cu probleme legate de pubertate si de primele impulsuri sexuale.

    Regia: Alan Ball
    4 0
    6.9
  • Special (2006)

    Special /I

    Regia: Hal Haberman, Jeremy Passmore
    2 1
    6.8
  • Seraphim Falls (2006)

    Cascada Seraphim

    Sangeroasa povestire avand ca fundal decorul dezolant lasat in urma de Razboiul Civil, "Seraphim Falls" spune povestea singuraticului Gideon, smuls din linistita sa viata de un glonte care se infige in zapada la cativa centimetri de crestetul sau.

    Regia: David Von Ancken
    35 0
    6.6
  • Out of Time (2003)

    Contratimp

    Matt este seful politiei intr-un mic orasel din Florida. El este un cetatean respectat si indragit de comunitate. Cand are loc o dublă omucidere în orășel, Matt incepe investigatia, dar descopera ca toate dovezile conduc la el, ca principal suspect.

    Regia: Carl Franklin
    52 0
    6.5