Filmele și serialele cu Robert Cavanah

  • Robert Cavanah

    Robert Cavanah

    58 de ani
    Data nașterii: 20.12.1965
    Locul nașterii: Edinburgh, Scotland, UK
  • Queen Marie of Romania (2019)

    Maria, Regina României

    ”Maria, Regina României”, un film bazat pe evenimente reale, deschide porțile către partea nevăzută ori prea puțin știută a unui moment ce a marcat cu adevărat destinul unei țări ce se voia reîntregită.

    Regia: Alexis Cahill, Brigitte Drodtloff
    105 9
    7.2
  • Take Down (2016)

    O răscumpărare de un miliard

    Pe o insulă izolată de lângă coastele Scoției, studenții de la o școală de corecție pentru copiii rebeli ai celor foarte bogați trebuie să se maturizeze rapid și să învețe să se descurce atunci când campusul este atacat de un grup de criminali.

    Regia: Jim Gillespie
    18 1
    5.5
  • Assassin (2015)

    Regia: J.K. Amalou
    3 0
    3.8
  • Soccer Mom (2008)

    Mama, antrenoare de fotbal

    O incantatoare comedie despre o mama compulsiva care se deghizeaza intr-un faimos star al fotbalului italian pentru a-si antrena fiica, si restul echipei din care face parte, catre victorie...

    Regia: Gregory McClatchy
    0 0
    5.0
  • 8MM 2 (2005)

    8 MM 2 - Opt Milimetri 2

    Intrand intr-o lume ilegala cu show-uri decadente, cluburi si sex in direct pe Internet, David Huxley, un politician aspirant, este filmat in mod secret cand se afla intr-un triunghi amoros cu logodnica sa Tish si un manechin superb.

    Regia: J.S. Cardone
    5 0
    4.5
  • Sahara (2005)

    1995, Egipt. Aflat in cautarea unei comori ascunse undeva, pe Nill, Dark Pitt impiedica asasinarea unei frumoase cercetatoare care studiaza o boala ce a impins mii de africani in bratele nebuniei, canibalismului si mortii.

    Regia: Breck Eisner
    55 2
    6.0
  • Cracker (1993)

    Un serial plin de mister si suspans fara a lipsi replici pline de umor, in care un psiholog excentric, bautor si pasionat de jocuri de noroc este angajat de politia criminalista pentru a interoga suspectii si a descoperi adevarul. Psihologul Eddie...

    Scenariul: Jimmy McGovern
    6 0
    8.5