Filmele și serialele cu Robert Coleby

  • Robert Coleby

    Robert Coleby

    77 de ani
    Data nașterii: 01.01.1947
    Locul nașterii: Ipswich, Suffolk, England, UK
  • Don't Tell (2017)

    Nu vorbi

    Filmul este povestea unei tinere care a ripostat, după ce a fost abuzată sexual la o școală privată prestigioasă. Cu un avocat determinat alături, Lyndal a înfruntat biserica puternică ce i-a negat abuzul mai bine de un deceniu.

    Regia: Tori Garrett
    1 0
    7.3
  • The Marine 2 (2009)

    Pușcașul marin 2

    Aflându-se în permisie temporară, Joe Linwood, soldat din marină americană i se alătură soției sale, la inaugurarea unei luxoase stațiuni de vacanță. Vacanța lor de relaxare este însă anulată brusc când un grup de rebeli preia controlul proprietății.

    Regia: Roel Reiné
    18 3
    4.9
  • The Lost World (1999)

    O lume dispărută

    La sfârşitul secolului al XX-lea, un grup de profesori visători şi aventurieri pleacă în căutarea unei lumi izolate, care se află departe de ochii profanilor, doar pentru cei care cred în existenţa ei. Profesorul George Challenger şi frumoasa lui...

    12 0
    7.1
  • The Plumber (1979)

    Instalatorul

    O familie australiana este terorizata de prezenta unui instalator, pe care se pare ca nimeni nu-l chemase si care ii aduce pe locatari in pragul isteriei. Dupa cateva zile, el pleaca asa cum venise, lasand in urma nervi zdruncinati si o casa...

    Regia: Peter Weir
    0 0
    6.5
  • The Last Run (1971)

    Ultima fugă

    Un fost șofer al celor certati cu legea din Chicago, s-a retras si duce acum o viață liniștită într-un sat de pescari portughez. I se cere sa faca un ultim drum care implică conducerea unui mafiot periculos și a prietenei lui în Franța.

    Regia: John Huston, Richard Fleischer
    4 0
    6.6