Filmele cu Robert Downey Jr.

 • Robert Downey Jr.

  Robert Downey Jr.

  56 de ani
  Data nașterii: 04.04.1965
  Locul nașterii: Manhattan, New York, USA
 • Dolittle (2020)

  Robert Downey Jr. dă viață unuia din cele mai captivante personaje într-o nouă versiune a seriei clasice de cărți care spun poveștile omului ce poate vorbi cu animalele: Dolittle.

  Regia: Stephen Gaghan
  213 21
  5.6
 • Avengers: Endgame (2019)

  Răzbunătorii: Sfârșitul jocului

  Universul este în ruină. Cu ajutorul aliaţilor rămaşi în viaţă, echipa Avengers se adună din nou pentru a-l opri pe Thanos - care a redus populaţia universului la jumătate - şi a readuce ordinea.

  Regia: Anthony Russo, Joe Russo
  446 49
  8.4
 • Avengers: Infinity War (2018)

  Răzbunătorii: Războiul infinitului

  Posesor acum al celor șase giuvaeruri care îl transformă într-o creatură omnipotentă și omniscientă, Thanos se întoarce pe Terra pentru a-i nimici o dată pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor și aliații lor

  Regia: Anthony Russo, Joe Russo
  571 36
  8.4
 • Spider-Man: Homecoming (2017)

  Omul-Păianjen Întoarcerea acasă

  Unul dintre cei mai iubiți super-eroi se întoarce în parte a treia a lui The Amazing Spider-Man. La un an după bătălia cu Electro, Peter Parker (Andrew Garfield) se întoarce să salveze New York-ul de noi amenințări.

  Regia: Jon Watts
  346 56
  7.4
 • Captain America: Civil War (2016)

  Căpitanul America: Război civil

  Prăpădul stârnit de Ultron pe Terra face guvernele lumii să îi țină în frâu pe supereroi. O lege îi obligă pe aceștia să se deconspire autorităților. Dacă Tony Stark susține legea, Căpitanul America o respinge: începe războiul.

  Regia: Anthony Russo, Joe Russo
  141 3
  7.8
 • Avengers: Age of Ultron (2015)

  Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron

  Ultron, robotul creat pentru a-i înlocui pe Răzbunători în apărarea Pământului, capătă conștiință și declară că oamenii trebuie să moară până la unul. Vor reuși Iron Man, Căpitanul America, Thor, Văduva Neagră și Hulk să îi țină piept?

  Regia: Joss Whedon
  163 2
  7.3
 • The Judge (2014)

  Judecătorul

  Avocatul Hank Palmer se întoarce în casa părintească, acolo unde înstrăinatul lui tată, judecător în acest oraș, este suspectat de crimă. El este decis să descopere adevărul și începe să se reconecteze cu familia pe care o lăsase în urmă.

  Regia: David Dobkin
  23 3
  7.4
 • Chef (2014)

  Bucătarul șef

  Chef spune povestea unui bărbat, Cal Casper, care își pierde postul de chef la un restaurant cunoscut. Dar alături de fosta soție, un bun prieten și fiul său, face artă culinară cu ajutorul unui restaurant „mobil”, deschis într-o rulotă.

  Regia: Jon Favreau
  21 0
  7.3
 • Iron Man 3 (2013)

  Omul de Fier 3

  Atunci când universul său este distrus de puternicul terorist Mandarinul, iar cei dragi lui sunt puși în pericol, Tony Stark - omul din spatele costumului Iron Man - este nevoit să facă față amenințării și să își salveze familia și concetățenii.

  Regia: Shane Black
  96 1
  7.1
 • The Avengers (2012)

  Răzbunătorii

  Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye și Black Widow formează “echipa de șoc”, după ce sunt convinși de Nick Fury să își unească forțele în lupta cu periculosul și puternicul lor dușman, Loki, care tocmai câștigase accesul la Cubul Cosmic.

  Regia: Joss Whedon
  171 5
  8.0
 • Regia: Leythum
  0 0
  6.6
 • Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011)

  Sherlock Holmes: Jocul umbrelor

  În Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor, celebrul detectiv britanic creat de Arthur Conan Doyle, alături de asociatul său, dr. Watson (Jude Law) și Simza (Noomi Rapace) intră într-un vârtej de intrigi țesute de geniul criminal Moriarty (Jared Harris).

  Regia: Guy Ritchie
  85 3
  7.5
 • Due Date (2010)

  Sorocul

  “Sorocul” ni-i prezintă pe Robert Downey Jr. și pe Zach Galifianakis în rolurile a doi ghinioniști, care sunt forțați de împrejurări să pornească împreună într-o călătorie care se dovedește a fi pe cât de scandaloasă, pe atât de memorabilă.

  Regia: Todd Phillips
  23 0
  6.5
 • Iron Man 2 (2010)

  Omul de Fier 2

  Lumea întreagă știe că inventatorul miliardar Tony Stark este supereroul Iron Man. Guvernul, presa și chiar publicul fac presiuni asupra genialului inventator pentru ca acesta să-și doneze imbatabila armură oamenilor de știință ai armatei.

  Regia: Jon Favreau
  107 3
  7.0
 • The Soloist (2009)

  Solistul

  Nathaniel (Jamie Foxx), un violonist de geniu care dezvoltă schizofrenie în al doilea an de studiu la Academia Juilliard, îşi pierde casa şi ajunge să cânte la colţ de stradă. Steve (Robert Downey Jr.), un jurnalist, descoperă mişcătoarea poveste.

  Regia: Joe Wright
  7 1
  6.7