Filmele și serialele cu Robert Gant

  • Robert Gant

    Robert Gant

    55 de ani
    Data nașterii: 13.07.1968
    Locul nașterii: Tampa, Florida, USA
  • Milada (2017)

    Milada Horáková, militant politic pentru drepturile omului, luptă din greu să-și apere convingerile într-o Cehoslovacie aflată sub regim comunist.

    Regia: David Mrnka
    6 0
    6.3
  • The Thinning (2016)

    Regia: Michael J. Gallagher
    11 1
    5.3
  • Mask of the Ninja (2008)

    Masca ninja

    Undeva in Malibu, Kenji Takeo si fiica sa se pregatesc pentru sosirea sotiei lui Takeo, Kumiko. Linistea este spulberata de atacul asasinilor ninja. Takeo si paznicii acestuia sunt omorati intr-o secunda iar proprietatea este preluata de ninja.

    Regia: Bradford May
    0 0
    3.6
  • Kiss Me Deadly (2008)

    Sărută-mă mortal

    Fostul spion Jacob Keane este tarat inapoi in lumea spionajului international, cand fosta sa partenera, Marta, reapare dupa 17 ani, cu memoria stearsa si fugind de doi asasini psihopati .

    Regia: Ron Oliver
    4 3
    5.2
  • Queer as Folk (2000)

    Bazat pe versiunea britanică cu acelaşi titlu, Queer as Folk, versiunea americană, urmăreşte viaţa unui grup de personaje gay din Pittsburg. O dramă realistică plină de sex, droguri, aventură, prietenie şi iubire, serialul îşi propune să...

    Scenariul: Ron Cowen, Daniel Lipman, Russell T Davies
    2 0
    8.5
  • Teaching Mrs. Tingle (1999)

    O lecție pentru profa de istorie

    Toata viata, Leigh Ann a facut numai ce trebuie. Singura ei sansa de a pleca din oras este bursa pe care o primeste seful de promotie. Ea nu are nevoie decat de un 10 la istorie, numai ca exista o problema: doamna Tingle, profesoara de istorie...

    Regia: Kevin Williamson
    5 0
    5.3