Filmele cu Robert Hoffman

  • Robert Hoffman

    Robert Hoffman

    43 de ani
    Data nașterii: 21.09.1980
    Locul nașterii: Gainesville, Florida, USA
  • Amateur Night (2016)

    Tura de noapte

    Guy are o sotie frumoasa si urmeaza sa devina tata. El nu e convins ca se va descurca in rolul de tata. Guy a incercat mai multa vreme sa isi gaseasca o slujba. Sotia sa reuseste sa ii gaseasca o slujba de sofer. unui grup de prostituate.

    Regia: Lisa Addario, Joe Syracuse
    12 1
    5.1
  • Burning Palms (2010)

    Povești arzătoare

    O poveste subversivă care prezintă cinci întâmplări petrecute în Los Angeles, unde niciun tabu nu rămâne neexplorat și fiecare personaj se îndreaptă spre un destin întunecat și adesea comic

    Regia: Christopher Landon
    0 0
    5.3
  • Aliens in the Attic (2009)

    Extratereștrii din mansardă

    Pntru familia Pearson urmează o vacanță uimitoare. Ajunși la destinație, își dau seama că nu sunt singurii locatari ai vilei, căci un extraterestru simpatic a pus stăpânire pe ea.

    Regia: John Schultz
    7 0
    5.4
  • Step Up 2: The Streets (2008)

    Dansul dragostei 2: Străzile

    Pornește casetofonul, iar Andie îți va arăta că e cea mai tare dansatoare din Baltimore. Trecutul zbuciumat al fetei n-o lasă, însă, să meargă mai departe și o îndepărtează de cel mai mare vis: câștigarea concursului de dans underground The Streets.

    Regia: Jon M. Chu
    15 1
    6.2
  • Shrooms (2007)

    Ciuperci

    Un grup de adolescenti americani merge in Irlanda pentru a-si vizita fostul coleg de scoala, care le promite aventura vietii lor in cautarea unei ciuperci legendare magice. Odata ajunsi acolo, acestia ignora avertismentele lui Jake.

    Regia: Paddy Breathnach
    3 1
    4.6
  • She's the Man (2006)

    Iubesc pe cine nu trebuie

    Lui Duke îi place de Olivia căreia îi place de Sebastian, care de fapt este Viola al cărei frate e iubitul lui Monique, așa că o urăște pe Olivia care e prietena lui Duke ca să-l facă gelos pe Sebastian, care de fapt e Viola...

    Regia: Andy Fickman
    25 2
    6.4