Filmele cu Robert Hooks

  • Robert Hooks

    Robert Hooks

    87 de ani
    Data nașterii: 18.04.1937
    Locul nașterii: Washington, District of Columbia, USA
  • Seventeen Again (2000)

    Elixirul tinereții

    Tanarul inventator Will Donovan prepara o substanta experimentala care are ca prim rezultat intinerirea. Fara sa vrea, el testeaza substanta pe bunicii sai. Constatand ca substanta are efect si bunicii sai au din nou 17 ani, Will incearca disperat...

    Regia: Jeffrey W. Byrd
    0 0
    6.1
  • Fled (1996)

    Vii sau morți

    Piper (Laurence Fishburne) si Dodge (Stephen Baldwin), doi condamnati dintr-o inchisoare din Georgia, primul alb, iar al doilea afro-american, sunt incatusati impreuna in timpul lucrarilor pe care prizonierii le efectueaza la o autostrada.

    Regia: Kevin Hooks
    12 1
    5.4
  • Star Trek III: The Search for Spock (1996)

    Star Trek III: În căutarea lui Spock

    Amiralul Kirk l-a învins pe Khan, iar planeta Genesis a fost creată, dar totul e în zadar. Spock e mort, iar McCoy înnebuneşte în mod inexplicabil. Apoi o vizită surpriză a lui Sarek, tatăl lui Spock, oferă o revelaţie uluitoare.

    Regia: Leonard Nimoy
    40 2
    6.6
  • Passenger 57 (1992)

    Pasagerul 57

    Tensiune la inaltime in acest film al carui subiect urmareste un joc periculos de-a soarecele si pisica intre un terorist si un expert in actiuni antiteroriste

    Regia: Kevin Hooks
    26 1
    5.9
  • Airport '77 (1977)

    Aeroport '77

    Un luxos aparat de zbor 747 care, pe langa pasageri, transporta o pretioasa incarcatura constand dintr-o colectie de arta ce cuprinde inestimabile picturi de Rembrandt, Renoir, Picasso, este deturnat de catre un comando format din trei indivizi.

    Regia: Jerry Jameson
    13 0
    5.8
  • Carter's Army (1970)

    Regia: George McCowan
    1 0
    5.1
  • Hurry Sundown (1967)

    Grăbiți apusul soarelui

    "Grăbiți apusul soarelui" este un film tipic pentru regizorul Otto Preminger care vorbește despre suferințele negrilor din statul Georgia și lupta lor împotriva albilor.

    Regia: Otto Preminger
    3 0
    5.8