Filmele cu Robert Jayne

  • Robert Jayne

    Robert Jayne

    51 de ani
    Data nașterii: 01.01.1973
    Locul nașterii: Flushing, Queens, New York City, New York, USA
  • Mythica: The Necromancer (2015)

    Mythica: magie neagră

    Marek și banda ei de aventurieri sunt nevoiți să accepte o misiune periculoasă din partea lui Peregus Malister, șeful Ghildei Tâlharilor, care-i șantajează ținându-l prizonier pe unul dintre tovarășii lor.

    Regia: A. Todd Smith
    25 2
    5.3
  • Mythica 2: The Darkspore (2015)

    Mythica: Puterea cristalului întunecat

    Tânăra Marek, transformată dintr-o sclavă umilă în căpetenia unei bande de aventurieri proscriși, este singura ființă care-i poate ține piept vrăjitorului Szorlok și planurilor acestuia de a stăpâni lumea prin puterea Cristalului Întunecat.

    Regia: Anne K. Black
    24 3
    5.2
  • Mythica: A Quest for Heroes (2014)

    Mythica: în căutarea eroilor

    Sub înfăţişarea unei tinere servitoare umile, pe nume Marek, se ascunde o eroină cu un destin extraordinar. Vândută de când era copilă unui spiţer, fata munceşte în prăvălia stăpânului ei şi visează la libertate şi la aventuri măreţe.

    Regia: Anne K. Black
    28 5
    5.4
  • Regia: Barrett J. Leigh, Thom Maurer
    1 0
    2.9
  • Tremors 3: Back to Perfection (2001)

    Tremors 3: Atac in zbor

    Revenit acasa, Bert Grummer are de-a face cu un agent imobiliar care vrea sa construiasca locuinte, agenti federali care protejeaza creaturile, tanarul Jack care organizeaza tururi artistice si, bineinteles, cu viermii ucigasi.

    Regia: Brent Maddock
    11 0
    5.3
  • The Right Temptation (2000)

    Seductie

    Daca vrei sa te convingi daca sotul tau are o amanta sau nu, poate nu e cea mai buna idee sa angajezi o femeie detectiv sa stea cu ochii pe el...

    Regia: Lyndon Chubbuck
    1 1
    5.3
  • Night of the Demons 2 (1994)

    Noaptea demonilor 2

    Adolescenții de la St. Rita Academy vor să petreacă de Halloween într-o casă bântuită. Gazda Angela își adună armata de demoni pentru a fi martorii înfricoșătorului concurs dintre ea și preoți.

    Regia: Brian Trenchard-Smith
    5 0
    5.9
  • Tremors (1990)

    Tremors, creaturi ucigașe

    Kevin Bacon si Fred Ward sunt doi barbati indemanatici, locuitori ai unui orasel numit Perfection. Ei incearca sa gaseasca raspunsuri la niste fenomene greu de explicat, cum ar fi disparitia unor persoane in conditii extrem de misterioase.

    Regia: Ron Underwood
    22 0
    7.2
  • Iron Eagle (1986)

    Vulturul de Fier

    Gedrick este un tanar care se pregateste pentru colegiu. El locuieste, impreuna cu familia sa, in apropierea unei baze militare a fortelor americane, tatal sau, Col. Ted Masters (Tim Thomerson), fiind un pilot apreciat. Pasionat de avioane si...

    Regia: Sidney J. Furie
    18 0
    5.5