Filmele și serialele cu Robert John Burke

  • Robert John Burke

    Robert John Burke

    63 de ani
    Data nașterii: 12.09.1960
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Boston Strangler (2023)

    Ucigașul din Boston

    Un thriller polițist despre reporterele deschizătoare de drumuri care au relatat despre crimele faimosului Ucigaș din Boston: Loretta McLaughlin, reporteră la ziarul Record American, și colega și prietena ei, Jean Cole. Pe măsură ce ucigașul face...

    Regia: Matt Ruskin
    61 3
    6.5
  • Intrusion (2021)

    Intrus

    După ce o spargere în noua casă de vis a unui cuplu se soldează cu morți, soția traumatizată caută răspunsuri și află că adevăratul pericol abia începe.

    Regia: Adam Salky
    23 1
    5.3
  • Scenariul: David O'Leary
    364 9
    7.6
  • BlacKkKlansman (2018)

    Agent provoKkKator

    Ron Stallworth (John David Washington), primul detectiv afro-american din departamentul de poliție din Colorado Springs, își asumă o misiune extrem de periculoasă: să se infiltreze într-o grupare Ku Klux Klan, pentru a o demasca.

    Regia: Spike Lee
    Oscar-uri:
    90 13
    7.5
  • True Story (2015)

    Poveste adevărată

    Acest thriller psihologic, bazat pe fapte reale, spune povestea unui jurnalist care este implicat într-un joc periculos cu un criminal care i-a furat identitatea.

    Regia: Rupert Goold
    15 0
    6.3
  • Allegiance (2015)

    7 0
    7.1
  • 2 Guns (2013)

    2 pistoale

    Un film de acțiune în care doi agenți, provenind din servicii secrete concurente, trebuie să-și scape pielea fugind împreună. Parteneriatul lor inopinat are o problemă: niciunul dintre cei doi nu știe că celălalt este agent acoperit.

    Regia: Baltasar Kormákur
    65 3
    6.7
  • Safe (2012)

    În siguranță

    După ce mafia rusească îi ucide familia, Luke, un expert în arte marţiale, crede că nu mai are pentru ce trăi. Dar într-o zi Luke o găseşte pe Mei, o asiatică de 12 ani urmărită de aceiaşi gangsteri care i-au ucis soţia.

    Regia: Boaz Yakin
    62 1
    6.5
  • Person of Interest (2011)

    Persoană de interes

    Finch, un geniu al informaticii, a creat pentru guvern un sistem capabil să detecteze informații legate de acte de violență sau terorism, înainte ca acestea să aibă loc. Mașinăria separă informația acumulată în două categorii: relevantă și...

    Scenariul: Jonathan Nolan
    132 5
    8.5
  • Limitless (2011)

    Dincolo de limite

    Eddie Mora (Bradley Cooper) este un scriitor ratat. Din ziua în care iubita îi dă papucii, faptul că nu are niciun viitor devine o certitudine. Însă, lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când un vechi prieten îi oferă un drog sintetic, NZT.

    Regia: Neil Burger
    76 2
    7.4
  • Kidnapped (2006)

    Răpirea

    Viata aparent perfecta a lui Conrad Cain, un milionar cu o lunga lista de dusmani, este tulburata atunci cand fiul sau in varsta de 15 ani este rapit. Leopold, un adolescent a carui naivitate il face tinta perfecta, este atacat, iar bodyguard-ul...

    Scenariul: Jason Smilovic
    1 0
    7.6
  • Hide and Seek (2005)

    De-a v-ați ascunselea

    Cand lui David Callaway (Robert De Niro) ii moare sotia, el decide sa se mute impreuna cu fetita sa Emily (Dakota Fanning) in alt oras. In acest oras, Emily isi face un prieten imaginar, care - surprinzator - le pune viata in pericol!

    Regia: John Polson
    27 2
    5.9
  • Connie and Carla (2004)

    Connie și Carla

    Dupa ce sunt martore acidentale ale unui atac mafiot in Chicago, doua prietene fug in LA. Initial lucrand intr-un salon de infrumusetare, acestea ajung sa pozeze ca si regine transsexuale si dau auditiii pentru a prezenta spectacole la un club gay.

    Regia: Michael Lembeck
    4 0
    6.2
  • Rescue Me (2004)

    Operațiunea de salvare

    Scenariul: Denis Leary, Peter Tolan
    8 0
    8.3
  • Speak (2004)

    Vorbește

    Melinda Sordino (Kristen Stewart) este o adolescentă traumatizată din cauza unui băiat, Andy Evans (Eric Lively), care a violat-o la petrecerea prietenei ei cele mai bune, Rachele Bruin (Hallee Hirsh). Fiind complet traumatizată a sunat la poliție...

    Regia: Jessica Sharzer
    6 3
    7.2