Filmele cu Robert Klein

  • Robert Klein

    Robert Klein

    82 de ani
    Data nașterii: 08.02.1942
    Locul nașterii: Bronx, New York, USA
  • Dirty Movie (2011)

    Regia: Christopher Meloni, Jerry Daigle
    1 1
    3.1
  • The Back-up Plan (2010)

    Plan de rezervă

    După ani de zile de întâlniri eșuate, Zoe (Jennifer Lopez) decide că nu mai are rost să-l aștepte pe "the one" și dă fuga la doctor pentru o inseminare artificială. Dar cu destinul nu-i de glumit, așa că tânăra dă chiar după peste Stan, un tip...

    Regia: Alan Poul
    24 0
    5.3
  • Reign Over Me (2007)

    Acoperă-mi inima

    Charlie Fineman și-a pierdut familia în atentatele de pe 11 septembrie și, odată cu ea, rațiunea de a trăi. S-a retras într-un univers interior în care nimeni și nimic nu îl poate perturba atâta vreme cât nu îl fortează să se gândească la trecut.

    Regia: Mike Binder
    11 1
    7.4
  • How to Lose a Guy in 10 Days (2003)

    Cum să scapi de un tip în 10 zile

    Andie, redactor la Revista Composure, se decide sa scrie un articol despre toate actiunile prin care femeile reusesc sa-i indeparteze pe barbati. Ea trebuie sa gaseasca un barbat pa care sa-l faca sa se indragosteasca de ea, ca apoi sa-o paraseasca.

    Regia: Donald Petrie
    32 2
    6.5
  • Two Weeks Notice (2002)

    Dragoste cu preaviz

    Sandra Bullock este Lucy Kelson, o tanara isteata care lucreaza ca avocata la o mare firma imobiliara din New York. Dupa cinci ani de "slugareala" pentru seful ei George Wade, in care a avut grija de toate cele pentru el, decide sa-si dea demisia.

    Regia: Marc Lawrence
    28 2
    6.1
  • Comedian (2002)

    Jerry Seinfeld - Comedia

    O privire asupra vietii de comic, vazuta prin ochii a doi reprezentanti foarte diferiti. Unul este foarte popularul Jerry Seinfeld, care a hotarat sa retraga toate materialele sale vechi si sa o ia de la inceput, dupa ce s-a terminat serialul de...

    Regia: Christian Charles
    0 0
    6.9
  • People I Know (2002)

    Oameni pe care îi știu

    Wurman își dă seama că viața lui începe să se destrame. Este un reprezentant al presei ale cărui zile de glorie au apus. Se pierde în ceața mijloacelor de informare, a celebrității și a politicii, fenomene la care a fost martor timp de trei decenii.

    Regia: Daniel Algrant
    6 0
    5.4
  • La câteva luni de la încheierea clasicului său serial TV de comedie, legendarul comic susține un turneu internațional de spectacole de stand-up jucate cu casa închisă.

    Regia: Marty Callner
    1 0
    7.8
  • Mixed Nuts (1994)

    Încurcături sentimentale

    Philip conduce o linie telefonica de urgenta impreuna cu Catherine si doama Munchnik. Aceasta este partea usoara a problemei insa, lucrurile se complica. Lui Philip ii place sa ajute oamenii si este iubit de catre Catherine.

    Regia: Nora Ephron
    2 1
    5.4
  • The Last Unicorn (1982)

    Ultimul inorog

    Un basm frumos despre ultimii inorogi, o poveste in care viata acestora este in pericol din cauza unor forte malefice.

    Regia: Jules Bass, Arthur Rankin, Jr.
    9 0
    7.3
  • Hooper (1978)

    Cascadorul Hooper

    "Munca de ansamblu a cvartetului mentionat pe generic,la care trebuie sa-l adaugam pe Robert Klein, este cea care izbuteste sa sustina o actiune altfel pedestra, o serie de figuri periculoase tinând de istoria cascadoriei, transformând-o intr-un...

    Regia: Hal Needham
    7 0
    6.4
  • Regia: Herbert Ross
    2 1
    6.4