Filmele și serialele cu Robert Knepper

  • Robert Knepper

    Robert Knepper

    64 de ani
    Data nașterii: 08.07.1959
    Locul nașterii: Fremont, Ohio, USA
  • WarHunt (2022)

    1945. S.U.A. un avion militar de marfă își pierde controlul și se prăbușește violent în spatele liniilor inamice în mijlocul pădurii negre germane. Maiorul Johnson trimite o echipă din cei mai curajoși soldați ai săi într-o misiune de salvare...

    Regia: Mauro Borrelli
    66 16
    4.4
  • Redemption Day (2021)

    Misiune de salvare

    Când Kate, dragostea vieții sale, este răpită și reținută pentru răscumpărare de teroriști, eroul de război Brad Paxton incepe o cursa contra cronometru, într-o operație îndrăzneață, care îl pune în fața celor mai puternice și intunecate forțe.

    Regia: Hicham Hajji
    84 17
    4.5
  • Edge of Fear (2018)

    La limita fricii

    În timpul unei escapade în sălbăticie, o bandă de infractori sociopați răpește o femeie și îl atacă pe soțul ei, care trebuie să-și adune toate puterile pentru a o salva.

    Regia: Bobby Roth
    24 6
    4.5
  • Jack Reacher: Never Go Back (2016)

    Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată!

    Ajuns la vechea sa bază militară din Virginia, Reacher este acuzat de acte de violență asupra unui coleg și de viol. Cum nu-și amintește de niciuna dintre aceste "scăpări", protagonistul este hotărât să facă totul pentru a scoate adevărul la lumină.

    Regia: Edward Zwick
    134 5
    6.1
  • Hard Target 2 (2016)

    Vânătoare de oameni 2

    Maestrul in arte martiale Wes "The Jailor" Baylor nu poate refuza o oferta de un milion de dolari pe care a primit-o pentru un ultim meci în Myanmar. Dar când ajunge la luptă, el descopera că a fost înșelat să devină ținta unei vânătoare umane.

    Regia: Roel Reiné
    45 1
    5.2
  • iZombie (2015)

    Serialul iZombie spune povestea unei studente la medicină care, după ce este transformată în zombi, se angajează la cabinetul unui medic legist pentru a se putea hrăni cu creier fără a fi nevoită să ucidă

    Scenariul: Rob Thomas, Diane Ruggiero
    81 4
    7.8
  • Ride (2014)

    Regia: Helen Hunt
    1 1
    5.7
  • Mob City (2013)

    Orașul mafiei

    „Mob City” ne prezintă orașul Los Angeles așa cum este el: casa starurilor de cinema, dar și orașul mafiei, căci Los Angeles este prins între polițiștii puternici și corupți și mafia determinată să transforme orașul în Vestul Sălbatic.

    Scenariul: Frank Darabont
    9 0
    7.4
  • R.I.P.D. (2013)

    Copoi pentru strigoi

    Comedie de acțiune supranaturală despre doi polițiști morți și... nu prea... care sunt înrolați pentru a prinde și a duce înapoi la locul lor sufletele care au fugit din fața Judecății de Apoi și care nu vor să părăsească Pământul în liniște și pace.

    Regia: Robert Schwentke
    66 0
    5.6
  • Cult (2013)

    Jurnalista de investigaţii Jeff Sefton face o anchetă asupra dispariţiei fratelui ei, Nate. Obsedat de o emisiune TV, denumită Cult, acesta se simţea de ceva timp ameninţat. Un presentiment al lui Nate pe care Jeff nu l-a luat în serios până acum....

    Scenariul: Rockne S. O'Bannon
    0 0
    6.1
  • Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden (2012)

    Nume de cod Geronimo

    In film se trateaza capturarea controversatului terorist Osama Bin Laden de catre Navy SEAL Team 6, o echipa de soldati americani care reusesc sa duca la bun sfarsit misiunea.

    Regia: John Stockwell, Paulette Victor-Lifton
    21 1
    5.7
  • Earth's Final Hours (2011)

    Ultimele ore ale Terrei

    Când rotația Pământului e afectată de o implozie produsă în spațiu, agenții guvernamentali trebuie să găsească o rețea de sateliți pierdută.

    Regia: W.D. Hogan
    1 0
    3.9
  • Prison Break: The Final Break (2009)

    Evadarea din închisoare: Evadarea finală

    Michael și Sara s-au căsătorit, dar fericirea nu a durat prea mult, căci agenții federali au arestat-o pentru uciderea Christinei, mama lui Michael. Imediat ce asasinarea Sarei este ordonată, echipa se reunește încă o dată pentru a o scăpa de belele

    Regia: Kevin Hooks, Brad Turner
    29 2
    7.8
  • Regia: Curt Geda, Dan Riba, Frank Squillace
    2 0
    6.3