Filmele cu Robert Pastorelli

  • Robert Pastorelli

    Robert Pastorelli

    Data nașterii: 21.06.1954
    Decedat: 08.03.2004 (49 de ani)
  • Be Cool (2005)

    Fii șmecher

    In aceasta continuare a succesului Get Shorty / Un mafiot la Hollywood, Chili Palmer (John Travolta) se implica in industria muzicala. In scena mai apar o crima, mai multi mafioti si un bodyguard homosexual care vrea sa devina cantaret.

    Regia: F. Gary Gray
    15 0
    5.6
  • Bait (2000)

    Momeala

    Alvin nu intelege de ce se capatuieste cu 11.500 $. Alvin nu stie ca este momeala pentru o intriga guvernamentala, menita sa captureze un ucigas, gratie unui implant electronic.

    Regia: Antoine Fuqua
    17 1
    5.7
  • A Simple Wish (1997)

    O dorință simplă

    Anabel este o fetita de opt ani cu o dorinta simpla: ea ar vrea ca tatal ei sa obtina un rol bine platit intr-un musical. Este singura lor sansa de a supravietui in New York, caci, in caz contrar, ei ar urma sa se mute tocmai in Nebraska.

    Regia: Michael Ritchie
    7 1
    5.3
  • Michael (1996)

    Se pare ca Arhanghelul Mihai locuieste in casa unei batrane din Iowa. Numai ca ingerul e suprapondral, bea, fumeaza, are un limbaj colorat si nu se mai satura de dulciuri si de femei...

    Regia: Nora Ephron
    21 1
    5.7
  • Eraser (1996)

    Ștergătorul

    Arnold Schwarzenegger joaca rolul unui agent de elita in cadrul Programului Federal de Protectie a Martorilor. El are misiunea de a o proteja pe Lee dupa ce aceasta descopera un plan secret de livrare a unei arme ultrasofisticate.

    Regia: Chuck Russell
    43 0
    6.2
  • Sister Act 2: Back in the Habit (1993)

    Spectacolul măicuțelor 2: Înapoi în rasă

    Dupa ce a demolat aproape toate canoanele manastirii in care se adapostea de trecut, Deloris Van Cartier se intoarce in partea a doua a comediei "Sister Act” cu portie dubla de energie si de trasnai.

    Regia: Bill Duke
    21 0
    5.7
  • Striking Distance (1993)

    Zonă de impact

    Detectivul Tom e concediat dupa ce lanseaza zvonul ca unul dintre colegi este criminal in serie. Nu isi va pierde increderea si va purta o lupta inegala impotriva scepticismului colectiv si a modului feroce si enigmatic de operare al asasinului.

    Regia: Rowdy Herrington
    33 1
    5.8
  • Folks! (1992)

    O familie neobisnuita

    Jon are tot ce-si doreste pentru a fi fericit: o slujba buna, o sotie frumoasa si iubitoare si doi copii adorabili. Cand mama lui se imbolnaveste, iar tatal, senil, da foc la casa, Jon este nevoit sa-si aduca parintii sa locuiasca impreuna cu el....

    Regia: Ted Kotcheff
    0 0
    5.6
  • FernGully: The Last Rainforest (1992)

    FernGully - Ultima padure tropicala

    Magia si aventura salasluiesc in FernGully, o padure tropicala spectaculoasa unde un liliac pe nume Batty al carui radar nu mai functioneaza se alatura Crystei, lui Pips si baietilor Beetle pentru a salva lumea lor fantastica din calea...

    Regia: Bill Kroyer
    9 0
    6.5
  • Dances with Wolves (1990)

    Cel care dansează cu lupii

    In timpul Razboiului Civil, locotenentul unionist John W. Dunbar porneste intr-o misiune sinucigasa si devine erou fara voie. Actiunile sale il poarta in tinutul indienilor Sioux, al caror mod de viata il cunoaste.

    Regia: Kevin Costner
    Oscar-uri: x 7
    78 0
    8.0