Filmele cu Robert Prosky

 • Robert Prosky

  Robert Prosky

  Data nașterii: 13.12.1930
  Decedat: 08.12.2008 (90 de ani)
 • The Valley of Light (2007)

  Valea luminii

  Noah, un veteran de război rămas fără casă, ajunge într-un orăşel din Carolina de Nord unde o întâlneşte pe Eleanor, o femeie al cărei soţ a murit în război, şi pe Matthew, un băiat mut părăsit de tatăl lui. Eleanor îl primeşte pe Noah să...

  Regia: Brent Shields
  0 0
  6.6
 • Povestea canadianului Dudley Do-Right, un nătâng poliţist călare, care pleacă pe urmele maleficului Snidely Whiplash în timp ce încearcă să o cucerească pe Nell Fenwick.

  Regia: Hugh Wilson
  0 2
  3.9
 • Mad City (1997)

  Orașul nebun

  Pentru a supravietui, mass-media trebuie sa ofere oamenilor spectacol si de cele mai multe ori spectacolul este creat din gesturile unor persoane disperate, din greselile lor sau din imprudentele pe care fara sa-si dea seama le fac. Televiziunea...

  Regia: Costa-Gavras
  15 0
  6.3
 • The Chamber (1996)

  Camera Morții

  Dupa ani de zile de detentie, un barbat asteapta in celula mortii sa fie executat. Un tanar avocat lupta sa obtina anularea sentintei, desi nu s-a indoit nici o clipa de vinovatia clientului sau. Dar intre avocat si client exista o legatura speciala.

  Regia: James Foley
  11 2
  6.0
 • Dead Man Walking (1996)

  Plimbarea omului mort

  Un deţinut condamnat la moarte se apropie de momentul execuţiei şi cheamă o soră catolică să-l ajute cu un ultim apel, susţinând că nu este vinovat de uciderea unui cuplu

  Regia: Tim Robbins
  Oscar-uri:
  8 0
  7.5
 • The Scarlet Letter (1995)

  Litera stacojie

  In secolul al XVII-lea, o femeie pasionala este atrasa de un tanar pastor. Atunci cand afla ca este foarte probabil ca sotul ei sa fi fost ucis de indieni, decide sa-si urmeze dragostea, sfidand comunitatea patriarhala.

  Regia: Roland Joffé
  12 0
  5.3
 • Mrs. Doubtfire (1994)

  Doamna Doubtfire

  După ce Daniel Hilliard pierde custodia celor trei copii ai săi, se deghizează într-o respectabilă doamnă în vârstă, îşi dă numele de Doamna Doubtfire şi vine la fosta lui locuinţă să se angajeze ca bonă pentru a fi astfel mai aproape de copiii lui.

  Regia: Chris Columbus
  Oscar-uri:
  24 0
  7.0
 • Miracle on 34th Street (1994)

  Miracolul de pe strada a 34-a

  Dorey Walker, director executiv al magazinului Marcy si fetita ei nu cred prea mult in spiritul Craciunului. Oricum, Doris este insarcinata sa gaseasca cel mai potrivit Mos Craciun pentru a imparti daruri in magazin si il alege pe Kriss Kringle...

  Regia: Les Mayfield
  14 0
  6.5
 • Last Action Hero (1993)

  Ultima aventură

  Jack Slater (Schwarzenegger) e cel mai popular erou al marelui ecran. Un adevărat supra-om care scapă din cele mai dificile situaţii. Cu toate astea, eroul este total dat peste cap când în universul lui fictiv aterizează pe nepusă masă micuţul Danny

  Regia: John McTiernan
  28 1
  6.4
 • Hoffa (1992)

  Danny DeVito, in postura de regizor al filmului, incearca sa ecranizeze biografia lui Jimmy Hoffa, o biografie zbuciumata, marcata de momente istorice tumultoase. Avandu-l in centru pe Jack Nicholson, in rolul lui Jimmy Hoffa, filmul detaliaza...

  Regia: Danny DeVito
  8 1
  6.6
 • Far and Away (1992)

  Departe, departe

  Coasta vesticã a Irlandei, anul 1892. Joseph (Cruise), un arendas sãrac, e hotãrât sã-l tragã la rãspundere pe mosierul nedrept. În loc de asta, se trezeste în compania fiicei mosierului, Shannon (Kidman), în drum spre America, în cãutarea de pãmânt.

  Regia: Ron Howard
  35 0
  6.6
 • Green Card (1991)

  Carte verde

  Sosit in America, un tanar face o casatorie de convenienta, pentru a putea obtine cartea verde si dreptul de munca, dar sfarseste prin a se indragosti de propria sotie.

  Regia: Peter Weir
  20 0
  6.2
 • Loose Cannons (1990)

  Echipa trăsnită

  Mac este un poliţist cunoscut şi capabil, iar Ellis e noul său coleg. Un coleg cel puţin ciudat care, ori de câte ori se confruntă cu acte de violenţă, se transformă in Popey, Căpitanul Kirk, Road Runner sau alte personaje cunoscute.

  Regia: Bob Clark
  2 0
  4.9
 • Funny About Love (1990)

  Dragoste de varsta a doua

  Personajul central al povestii este Duffy, un celebru creator de benzi desenate. Duffy isi doreste un copil. Cand casnicia sa nu reuseste sa produca unul, Duffy porneste intr-o nostima aventura pentru a-si împlini visul.

  Regia: Leonard Nimoy
  6 1
  4.9
 • Gremlins 2: The New Batch (1990)

  Gremlins 2

  Daca se intampla sa primesti un gremlin, nu uita cele trei reguli de baza: sa nu-l expui la lumina, sa nu-l hranesti dupa miezul noptii si, mai ales, sa nu-l uzi!

  Regia: Joe Dante, Chuck Jones
  13 0
  6.4