Filmele și serialele cu Robert Stanton

  • Robert Stanton

    Robert Stanton

    61 de ani
    Data nașterii: 08.03.1963
    Locul nașterii: San Antonio, Texas, USA
  • Mr. Mercedes (2017)

    Scenariul: David E. Kelley
    217 10
    7.8
  • Arthur 3: The War of the Two Worlds (2010)

    Arthur 3: Războiul celor două lumi

    Armand își caută fiul, pe Artur, în pădure. Armand nici nu bănuiește ce primejdie îi amenință fiul, nu știe că băiatul s-a micșorat și luptă alături de minimoși împotriva lui Maltazar.

    Regia: Luc Besson
    7 0
    5.5
  • Arthur and the Revenge of Maltazard (2009)

    Arthur și răzbunarea lui Maltazard

    Aventurile lui Arthur, simpaticul și curajosul băiețel de 12 ani continuă și în "Arthur și răzbunarea lui Maltazard". Scenariul scris de Luc Besson după cartea lui, vândută în peste 3 milioane de exemplare, ne transportă din nou în lumea...

    Regia: Luc Besson
    12 0
    5.2
  • Confessions of a Shopaholic (2009)

    Confesiunile unei obsedate de cumpărături

    Rebecca Bloomwood este o new-york-eză foarte simpatică, a cărei mică problemă cu cumpărăturile tinde să devină mare de tot: Rebecca are o adevărată dependență pentru hoinareala prin magazine, ceea ce-i provoacă o gaură imensă în buget.

    Regia: P.J. Hogan
    16 0
    5.8
  • Gigantic (2008)

    O comedie romantică despre Brian, un vânzător de saltele, și Happy, o tânără frumoasă pe care o cunoaște la magazinul la care lucrează

    Regia: Matt Aselton
    4 0
    6.0
  • Head of State (2003)

    Capul statului

    Când Washington-ul are nevoie de un candidat la presedintie cu numai câteva săptămâni înainte de alegeri, e nevoie de cineva care va pierde cu siguranta. De aceea a fost ales Mays Gilliam (Chris Rock), un politician localnic necunoscut.

    Regia: Chris Rock
    5 2
    5.5
  • The Quiet American (2002)

    Un american linistit

    Saigon, Vietnam 1952. In timp ce vietnamezii încearcã sa-si dobândeascã independenta luptând împotriva francezilor in nord, locuitorii acestui oras colonial se agata de modul lor de viata exotic, senzual si otrãvitor.

    Regia: Phillip Noyce
    15 1
    7.0
  • Happy Accidents (2000)

    Accidente fericite

    Ruby Weaver are o mare problema cu barbatii: incearca sa-i repare, asa ca e prinsa intr-o panza plina de ratati. Totusi, actualul ei iubit pare altfel: este tandru, atent, abia venit din Dubuque...

    Regia: Brad Anderson
    3 1
    7.2
  • Mercury Rising (1998)

    Nume de cod: Mercury

    Bruce Willis in rolul unui agent FBI care, cazut in dizgratie, ocoleste regulile stricte ale Biroului Federal pentru a-l apara pe Simon, un baietel autist in varsta de 9 ani care a spart un cod guvernametal considerat imposibil de spart.

    Regia: Harold Becker
    37 0
    6.1
  • Washington Square (1997)

    Piața Washington

    Ecranizare a romanului omonim al scriitorului englez Henry James. De cand s-a nascut, Catherine Sloper pare ca aduce doar necazuri, pentru ca mama ei a murit la nastere. Dintr-un copil timid, care isi iubeste si-si asculta tatal fara impotrivire,...

    Regia: Agnieszka Holland
    4 0
    6.7
  • Red Corner (1997)

    Temnița roșie

    Jack Moore e un stralucit avocat venit in China pentru a negocia cu guvernul comunist in legatura cu o afacere foarte importanta legata de un satelit de comunicatii. Dupa doar o noapte petrecuta acolo, Jack se trezeste intr-o situatie fara iesire.

    Regia: Jon Avnet
    16 1
    6.3
  • Striptease (1996)

    Erin (Demi Moore) tocmai a divortat, pierzand astfel custodia fiicei sale. Concediata de la FBI unde lucra ca secretara, ea este nevoita sa lucreze ca dansatoare intr-un club de noapte, pentru a strange banii pentru un nou proces.

    Regia: Andrew Bergman
    26 0
    4.5
  • Regia: Woody Allen
    3 0
    6.2
  • Dennis the Menace (1993)

    Dennis, pericol public

    O excelentă comedie, capabilă să bine-dispună chiar şi pe cel mai morocănos dintre noi. Mai ales că rolul principal e deţinut de Walter Matthau, iar Mason Gamble e încântător în rolul puştiului care îi întoarce bătrânului existenţa cu susu-n jos.

    Regia: Nick Castle
    34 1
    5.7
  • Bob Roberts (1992)

    O privire in stil "documentar" asupra campaniei senatoriale fictive a lui Bob Roberts, un cantaret ultra-conservator de muzica folk care intra in politica.

    Regia: Tim Robbins
    1 0
    7.0