Filmele cu Robert Webber

 • Robert Webber

  Robert Webber

  Data nașterii: 14.10.1924
  Decedat: 19.05.1989 (64 de ani)
 • Nuts (1987)

  Nebuna

  Claudia Draper, o prostituata, tine să fie judecată pentru o crimă comisă în legitimă apărare, deși întregul ei comportament și declarațiile părinților ei o califică drept instabilă psihic. Dar femeia preferă o condamnare, cu siguranță pe termen...

  Regia: Martin Ritt
  3 0
  6.6
 • Private Benjamin (1980)

  Benjamin, recrut fără voie

  Judy isi poate permite orice, asa au invatat-o parintii. In noaptea nuntii insa, cand fericirea ei pare de netulburat, mirele moare. Deprimata, Judy se inroleaza in armata din La Costa, despre care aflase numai lucruri bune. Asa incep peripetiile ei.

  Regia: Howard Zieff
  21 1
  6.2
 • Courage fuyons (1979)

  Curaj, sa fugim!

  Farmacistul Martin Belhomme duce o existenta linistita alaturi de sotia sa si de cei doi copii ai lor. Intr-o zi, el se indragosteste de Eva, o cantareata de cabaret, iar din acel moment cursul vietii eroului ia o intorsatura halucinanta.

  Regia: Yves Robert
  5 0
  6.1
 • 10 (1979)

  La 42 de ani George Webber, un popular libretist, se gandeste tot mai mult la aventuri cu fete tinere, desi are alaturi o femeie exceptionala, pe Samantha Taylor, o celebra cantareata. Cand o intalneste intamplator pe Jenny, o tanara ce urmeaza sa...

  Regia: Blake Edwards
  3 0
  6.1
 • Revenge of the Pink Panther (1978)

  Răzbunarea Pantherei Roz

  Celebrul Inspector Clouseau se intoarce. De data aceasta el incearca sa-l demaste pe Douvier, un magnat, care se pare ca face afaceri cu droguri. Ca de obicei, pentru a-ti atinge scopurile, Clouseau apeleaza la metodele sale neconventionale. Dupa...

  Regia: Blake Edwards
  35 0
  6.6
 • Hit Squad (1976)

  Brigada antifurt

  Neconvenționalul polițist sub acoperire Nico Giraldi investighează furtul unor documente confidențiale de la un fost agent CIA corupt.

  Regia: Bruno Corbucci
  0 0
  6.3
 • Midway (1976)

  Batalia de la Midway

  Ecranizarea povestii adevarate a uneia dintre cele mai dramatice batalii navale din timpul celui de-al doilea razboi mondial. Filmul e presarat cu personaje imaginare, pe evenimente din vietile carora se incearca brodarea filozofiei omului...

  Regia: Jack Smight
  42 0
  6.7
 • Flatfoot in Hong Kong (1975)

  Piedone la Hong Kong

  Comisarului Rizzo, in achetarea unui caz ce i-a fost repartizat, i se insceneaza mai multe infractiuni. Cum si in cadrul politiei exista persoane implicate in savarsirea unor faradelegi, el este nevoit sa plece pe firul evenimentelor.

  Regia: Steno
  22 0
  6.4
 • Bring Me the Head of Alfredo Garcia (1974)

  Aduceti-mi capul lui Alfredo Garcia!

  Un scandal in familie il obliga pe un influent proprietar de ferma mexican sa spuna: "Aduceti-mi capul lui Alfredo Garcia!" Un cantaret la pian face investigatii pe cont propriu si afla ca prietena lui cunoaste ultimul loc de ascunzatoare al lui...

  Regia: Sam Peckinpah
  7 2
  7.4
 • Regia: Bernard Girard
  6 1
  6.0
 • The Silencers (1966)

  Amortizoarele

  Se mixeaza in cantitati variabile, urmatoarele ingrediente: pericol, actiune, umor, arme si un monstru sacru al marelui ecran, Dean Martin. Felicitari, ati obtinut "The Silencers"!

  Regia: Phil Karlson
  8 0
  5.9
 • Harper (1966)

  Lew Harper, un detectiv privat foarte priceput, este angajat de o matroană bogată din California să-l găsească pe soțul ei care a fost răpit.

  Regia: Jack Smight
  14 2
  6.8
 • The Sandpiper (1965)

  Fluierarul

  Laura Reynolds, o tanara mama celibatara si lipsita de prejudecati, il seduce pe preotul care conduce scoala la care invata fiul ei.

  Regia: Vincente Minnelli
  Oscar-uri:
  8 1
  6.3
 • 12 Angry Men (1957)

  12 oameni furioși

  Acţiunea filmului se compune din deliberările celor doisprezece juraţi chemaţi să se pronunţe asupra vinovăţiei unui tânăr de 18 ani, de origine hispanică, învinuit ca şi-ar fi ucis tatăl.

  Regia: Sidney Lumet
  25 1
  9.0