Filmele și serialele cu Robert Wisden

  • Robert Wisden

    Robert Wisden

    65 de ani
    Data nașterii: 02.06.1958
    Locul nașterii: Brighton, East Sussex, England, UK
  • A Royal Runaway Romance (2022)

    Prințesa fugară

    Regia: David Weaver
    12 4
    6.9
  • Gingerbread Miracle (2021)

    Miracolul de la cofetărie

    Regia: Michael M. Scott
    0 0
    6.6
  • Driven to Kill (2009)

    Silit să ucidă

    Ruslan este un fost mafiot rus care a părăsit viața din sânul mafiei și a devenit scriitor de romane. Când fiica lui urmează să se căsătorească cu fiul unui vechi inamic de-al lui, Ruslan caută o soluție la această problemă.

    Regia: Jeff King
    12 0
    4.9
  • Supervolcano (2005)

    Supervulcanul

    Episodul 1 Acest episode se concentreazã pe dilema cu care se confruntã echipa stiintificã de la Yellowstone, condusã de profesorul Rick Lieberman, a cãrei misiune este monitorizarea supervulcanului. Atunci când un puternic cutremur loveste...

    Regia: Tony Mitchell
    1 0
    6.6
  • Snow Queen (2002)

    Crăiasa zăpezii

    Gerda se îndrăgostește de Kai. Într-o noapte, când un viscol lovește zona, sosește o femeie misterioasă, îmbrăcată în blănuri albe. A doua zi, Kai nu mai e. Astfel începe călătoria înspăimântătoare a Gerdei, care pornește în căutarea iubitului ei.

    5 0
    6.5
  • Jeremiah (2002)

    Într-un viitor post-apocaliptic, un virus a omorât cea mai mare parte a omenirii. Au supravieţuit doar cei care, la momentul în care virusul a devenit activ, nu ajunseseră la vârsta pubertăţii. Zece ani mai târziu, într-o lume fără bătrâni, un...

    Scenariul: J. Michael Straczynski
    3 2
    7.0
  • Excess Baggage (1997)

    Surplus de bagaje

    Emily T. Hope e o adolescenta care ar face orice pentru a atrage atentia tatalui ei, dar cum toate incercarile ii sunt zadarnice, recurge la o ultima solutie: isi pune la cale propria rapire!

    Regia: Marco Brambilla
    7 0
    5.4
  • Legends of the Fall (1994)

    Legendele toamnei

    O incursiune pasională în cele mai ascunse secrete ale iubirii, trădării și legăturilor de sânge, „Legendele toamnei” spune o poveste plină de forță despre trei frați care fac eforturi să rămână împreună, dar și despre femeia care intervine între ei.

    Regia: Edward Zwick
    Oscar-uri:
    46 0
    7.5