Filmele și serialele cu Robert Wisdom

 • Robert Wisdom

  Robert Wisdom

  70 de ani
  Data nașterii: 14.09.1953
  Locul nașterii: Washington, District of Columbia, USA
 • Black Bird (2022)

  Scenariul: Dennis Lehane
  76 3
  8.1
 • A Journal for Jordan (2021)

  Un jurnal pentru Jordan

  Filmul e bazat pe povestea adevărată a primului sergent Charles Monroe King, un soldat trimis în Irak, care a ținut un jurnal pentru fiul lui, Jordan, arătându-și dragostea și devotamentul față de familia lui, chiar și în mijlocul războiului.

  Regia: Denzel Washington
  3 0
  6.0
 • Atunci când un cuplu direct care se distrează cu un cuplu de luptă în vacanță în Mexic se întoarce în state, ei descoperă că cuplul nebun pe care l-au întâlnit în Mexic le-au urmat acasă și au hotărât să joace trucuri pe ele.

  Regia: Clay Tarver
  63 9
  6.3
 • Helstrom (2020)

  Scenariul: Paul Zbyszewski
  23 5
  6.7
 • Beast of Burden (2018)

  Cărăușul

  Din cabina avionului lui Cessna, Sean dispune doar de o oră pentru o ultima misiune. Cu toate că finalul acestei misiuni îi amenință propria viața, bărbatul dispune de un timp limitat pentru a se asigura că soția lui supraviețuiește.

  Regia: Jesper Ganslandt
  40 13
  3.6
 • The Alienist (2018)

  Bazat pe romanul de succes al autorului Caleb Carr și marcat de interpretarea remarcabilă a actorilor Luke Evans și Dakota Fanning, The Alienist (Alienistul) este un serial polițist care te captivează prin misterioasele crime de la început de secol.

  138 6
  7.7
 • Unforgettable (2017)

  Obsesia trecutului

  Tessa, o femeie recent divorțată, încearcă să se împace cu ideea că fostul ei soț și-a refăcut viața alături de altă femeie, pe nume Julia. Împinsă de o gelozie patologică, Tessa duce totul la extreme pentru a o îndepărta și a-i face viața un calvar

  Regia: Denise Di Novi
  46 3
  5.1
 • Flaked (2016)

  Scenariul: Will Arnett, Mark Chappell
  4 0
  7.2
 • Freelancers (2012)

  Polițist pe cont propriu

  Sarcone trebuie să decidă dacă tânărul are stofă pentru a fi polițist în secția sa și îi pune la încercare loialitatea, încrederea și respectul. Când iese la iveală adevărul despre moartea tatălui polițistului novice, acesta vrea să se răzbune.

  Regia: Jessy Terrero
  12 1
  4.7
 • Sympathy for Delicious (2010)

  Un talent metafizic

  După ce rămâne paralizat în urma unui accident de motocicletă, Dean, un tânăr DJ din Los Angeles își vede năruindu-se cariera atât de promițătoare înainte de eveniment. Întâlnirea providențială cu preotul Roselli îi deschide ochii.

  Regia: Mark Ruffalo
  2 0
  5.6
 • Happy Town (2010)

  Ajutorul de şerif din Haplin, un mic orăşel situat în Minnesota pe care localnicii îl alintă cu mândrie Happy Town, se confruntă cu misterul nerezolvat al dispariţiei a şase copii în ultimii zece ani...

  Scenariul: Josh Appelbaum, André Nemec, Scott Rosenberg
  4 1
  7.0
 • Sex and Death 101 (2007)

  Sex și moarte

  Viata unui barbat este data peste cap cand primeste un email in care sunt trecute numele tuturor persoanelor cu care a facut sex si… cu care va face sex. Situatia se inrautateste cand protagonistul intalneste o femeie fatala (Winona Ryder), care...

  Regia: Daniel Waters
  11 5
  5.9
 • Mozart and the Whale (2005)

  Iubire imposibilă

  Este o comedie romantica inspirita din vietile a doi oameni, Donald (Josh Hartnett) si Isabel (Radha Mitchell), care sufera de sindromul Asperger, o forma de autism. Din aceasta cauza, ei au disfunctii emotionale, care ameninta sa le strice...

  Regia: Petter Næss
  2 0
  6.7
 • Haven (2004)

  Adăpostul

  In timpului unui weekend, doi afaceristi dubiosi ( Paxton si Dillane) fug in Insulele Cayman ca sa scape de urmarirea politiei. Dar fuga lor declanseaza o reactie in lant care face pe un englez nativ ( Bloom) sa comita o crima care schimba natiunea.

  Regia: Frank E. Flowers
  2 1
  5.7
 • The Forgotten (2004)

  Cei uitați

  Telly (Julianne Moore) e bântuită de amintirea morții fiului ei, într-un accident de avion. Dar e informată de psihiatrul ei că suferă de închipuiri, că fiul ei n-a existat niciodată și că-și fabrică amintirile. Șocată, încearcă să găsească dovezi.

  Regia: Joseph Ruben
  13 3
  5.8