Filmele cu Robin Shou

  • Robin Shou

    Robin Shou

    63 de ani
    Data nașterii: 17.07.1960
    Locul nașterii: Hong Kong, British Crown Colony [now China]
  • Death Race: Inferno (2013)

    Cursă mortală 3: Infernul

    Carl Lucas a castigat patru curse si mai are nevoie doar de o victorie pentru a-si castiga libertatea. Inainte de cursa finala Carl si echipa lui, cu masini cu tot, sunt transferati la o alta inchisoare unde vor concura in Cursa Mortii in desert.

    Regia: Roel Reiné
    21 0
    5.4
  • Death Race 2 (2010)

    Cursă mortală 2

    Death Race 2 isi are actiunea in viitorul apropiat, in momentul in care economia Statelor Unite ale Americii incepe sa cada si un lant violent de crime incepe sa iasa de sub control.

    Regia: Roel Reiné
    24 1
    5.6
  • Street Fighter: The Legend of Chun-Li (2009)

    Luptătorul stradal: Legenda lui Chun-Li

    Chun-Li, o adolescentă normală, este martoră la răpirea tatălui ei de către Bison, un temut cap mafiot. Ajunsă la maturitate, frumoasa Chun-Li pleacă în căutarea dreptății, devenind astfel faimoasa luptătoare justițiară a universului Street Fighter

    Regia: Andrzej Bartkowiak
    21 0
    3.7
  • Death Race (2008)

    Cursă mortală

    In New York-ul anului 2020, societatea se confrunta cu cresterea fara precedent a infractionalitatii. Pentru a aerisi inchisorile, precum si pentru distractia publicul larg, gardienii pun bazele unei curse diabolice de masini intre detinuti.

    Regia: Paul W. S. Anderson
    63 3
    6.4
  • Beverly Hills Ninja (1997)

    Ninja din Beverly Hills

    Un copil e salvat de câţiva ninja care văd în el împlinirea unei profeţii. În ciuda îndeletnicirilor lor, luptătorii cresc bebeluşul cu simţ de răspundere. Haru, cum a fost numit de "părinţii" adoptivi, pare a fi departe de a deveni şi el un Ninja.

    Regia: Dennis Dugan
    31 1
    5.5
  • Mortal Kombat: Annihilation (1997)

    Mortal Kombat 2: Anihilarea

    Diabolicul Shao-Kahn pune la cale un plan de anihilare a Pamantului. Temutul Conducator al Intunericului a descoperit o poarta intre Pamant si Imperiul sau care neinchisa 7 zile va contopi cele doua lumi facandu-l stapanitorul absolut al Universului.

    Regia: John R. Leonetti
    27 1
    3.6
  • Mortal Kombat (1995)

    Lupta mortală

    Recital de arte martiale si efecte speciale in aceasta poveste despre trei mizantropi care ajung in situatia de a raspunde de soarta omenirii. Forte malefice de pe celalalt taram ameninta sa distruga Pamantul, dar ofera o ultima sansa muritorilor.

    Regia: Paul W. S. Anderson
    36 1
    5.8
  • Death Cage (1989)

    Regia: Robert Tai
    0 0
    5.4