Filmele și serialele cu Robin Williams

  • Robin Williams

    Robin Williams

    Data nașterii: 21.07.1951
    Decedat: 11.08.2014 (63 de ani)
    Oscaruri:
  • Robin Williams: Come Inside My Mind (2018)

    Robin Williams: Vino în mintea mea!

    O privire intimă în viaţa şi cariera iubutlui actor şi comic Robin Williams, care şi-a pus capăt zilelor în 2014, după o lungă luptă cu depresia.

    Regia: Marina Zenovich
    8 0
    7.9
  • Absolutely Anything (2015)

    Absolut orice

    Neil Clarke este un profesor londonez pe care succesul in cariera si in dragoste il cam ocolesc. El va ajunge insa sa decida, fara sa stie, soarta Pamantului odata ce Consiliul Intergalactic al Formelor de Viata Superioare ii da puteri nelimitate.

    Regia: Terry Jones
    35 1
    6.0
  • Boulevard (2014)

    Bulevardul dorințelor

    Nolan Mack este un bărbat casatorit care trăiește ca și cum s-ar afla într-o cămașă de forță. El a realizat că este homosexual din vara când a împlinit 12 ani, dar a negat toată viața lui acest fapt și și-a trăit-o ca și cum nu ar fi adevărat.

    Regia: Dito Montiel
    5 0
    5.8
  • Night at the Museum: Secret of the Tomb (2014)

    O noapte la muzeu: Secretul faraonului

    Pregătiți-vă pentru cea mai sălbatică și plină de aventuri noapte la muzeu pe măsură ce Larry călătorește în jurul pământului, unind personajele preferate cu altele noi și pornind într-o călătorie epică pentru a salva magia.

    Regia: Shawn Levy
    29 0
    6.2
  • Boyd Mitchler și familia sa trebuie să petreacă Crăciunul cu familia sa înstrăinată de inadaptați. După ce își dă seama că a uitat acasă toate darurile pentru fiul său, Boyd pornește la drum cu tatăl său într-o încercare de a le recupera, având...

    Regia: Tristram Shapeero
    7 2
    5.2
  • The Angriest Man in Brooklyn (2014)

    Cel mai nervos bărbat din Brooklyn

    Un doctor îi spune din greșeală unui pacient enervant că mai are doar 90 de minute de trăit. Medicul încearcă să-l găsească pe bărbat după ce afirmatiile ei îl trimit într-un tur al orașului în încercarea disperată de a corecta nedreptățile făcute.

    Regia: Phil Alden Robinson
    6 0
    5.7
  • The Face of Love (2013)

    Fața dragostei

    La 5 ani dupa moartea sotului intr-un accident, o femeie vede un bărbat care seamănă leit cu acesta. Îl urmărește, îi află identitatea și începe o relație cu el. Il iubește pentru el însuși, sau pentru că îi seamănă atât de bine fostului sot?

    Regia: Arie Posin
    5 1
    6.2
  • The Crazy Ones (2013)

    Cei nebuni

    Scenariul: David E. Kelley
    1 0
    7.0
  • The Big Wedding (2013)

    Nuntă cu peripeții

    Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Don și Ellie (De Niro si Diane Keaton) sunt forțați să pozeze din nou într-o familie fericită. Toată această șaradă a fost pusă la cale când la nunta fiului lor adoptiv vine, din senin, mama biologică a tânărului.

    Regia: Justin Zackham
    17 0
    5.6
  • Happy Feet Two (2011)

    Happy Feet 2: Mumble Dansează Din Nou

    Mumble și Gloria au acum un pui, Erik, care încearcă neîncetat să-și găsească abilitățile lui speciale în lumea amuzantă a pinguinilor imperiali. Însă pericole negândite le amenință specia și toți trebuie să se unească și să danseze pentru a se salva

    Regia: George Miller, Gary Eck, David Peers
    11 0
    5.8
  • Robin Williams se întoarce. Oare a lăsat-o mai moale? După operaţia la inimă, este posibil să mai fi încetinit rimul? Nici vorbă! În acest extraordinar show de stand-up comedy, Williams spune în stilul lui ce crede despre încălzirea globală, sex...

    Regia: Marty Callner
    5 0
    7.7
  • World's Greatest Dad (2009)

    Cel mai bun tată din lume

    Regia: Bobcat Goldthwait
    7 1
    6.9
  • Old Dogs (2009)

    Vechi tovarăși

    Doi buni prieteni și parteneri de afaceri se trezesc cu viețile date peste cap când ajung în compania unor frați gemeni în vârstă de șapte ani.  

    Regia: Walt Becker
    9 0
    5.3
  • În a doua parte a poveștii Night at the Museum, Larry se confruntă cu o luptă atât de eroică, încât nu se putea desfășura decât pe coridoarele celui mai mare muzeu din lume. Acum, Larry trebuie să încerce să-și salveze foștii prieteni neînsuflețiți.

    Regia: Shawn Levy
    27 0
    6.0