Filmele și serialele cu Rodrigo Santoro

  • Rodrigo Santoro

    Rodrigo Santoro

    48 de ani
    Data nașterii: 22.08.1975
    Locul nașterii: Petrópolis, Rio de Janeiro, Brazil
  • Wolf Pack (2023)

    22 5
    6.5
  • Boundless (2022)

    Scenariul: Miguel Menéndez de Zubillaga
    32 3
    6.8
  • 7 Prisoners (2021)

    Șapte prizonieri

    Un adolescent care încearcă să scape din ghearele unui traficant de carne vie este nevoit să aleagă între viața conform codului său moral și lupta pentru supraviețuire.

    Regia: Alexandre Moratto
    23 6
    7.1
  • Project Power (2020)

    După ce un drog care oferă superputeri pentru cinci minute ajunge pe străzile metropolei New Orleans, un tânăr dealer și un polițist de-al locului trebuie să facă echipă cu un fost soldat pentru a destructura gruparea responsabilă.

    Regia: Ariel Schulman, Henry Joost
    95 6
    6.0
  • Reprisal (2019)

    Scenariul: Josh Corbin
    28 5
    7.4
  • Un traductor (2018)

    Un traducător

    Un profesor de literatură rusă de la universitatea din Havana trebuie să fie translator pentru copiii care sunt victimele dezastrului de la Cernobîl când aceștia sunt trimiși în Cuba pentru tratament medical.

    Regia: Rodrigo Barriuso, Sebastián Barriuso
    0 0
    7.0
  • Westworld (2016)

    Westworld își desfășoară acțiunea într-un parc de distracții tematic, un fel de Jurassic Park cu roboți. Este vorba despre un loc ce recreează Vestul Sălbatic cu ajutorul androizilor, în care vizitatorii își pot îndeplini orice dorință.

    Scenariul: Lisa Joy, Jonathan Nolan
    983 39
    8.5
  • Ben-Hur (2016)

    Ben-Hur - Prințul fugar

    Filmul are la bază romanul din 1880 al lui Lew Wallace, Ben-Hur: A Tale of the Christ, cu evreul Ben Hur protagonist, prinț al Ierusalimului trădat și vândut ca sclav. Povestea se dezvoltă în paralel cu cea a vieții și crucificării lui Iisus.

    Regia: Timur Bekmambetov
    69 4
    5.7
  • Pele: Birth of a Legend (2016)

    Pele: Nașterea unei legende

    Din mahalaua din Sao Paulo, Brazilia, pe scena centrală a celui mai important eveniment sportiv din lume, ascensiunea meteorică a lui Pelé la numai 17 ani este prezentată în această dramă biografică inspirațională.

    Regia: Jeff Zimbalist, Michael Zimbalist
    14 0
    7.1
  • Jane Got a Gun (2015)

    Jane: Lupta pentru supraviețuire

    Natalie Portman interpretează rolul principal în acest western regizat de Gavin O'Connor. Ea este Jane Hammond o femeie care, după ce soțul îi este amenințat de către o bandă de răufăcători, apelează la un fost iubit (Joel Edgerton) pentru a-l salva.

    Regia: Gavin O'Connor
    22 3
    5.9
  • The 33 (2015)

    Cei 33

    Un film inspirat de fapte reale ce prezintă drama celor 33 de mineri, prinşi în subteran în 2010, unde au petrecut mai bine de două luni până a fi salvaţi prin tehnici inovative de foraj.

    Regia: Patricia Riggen
    8 0
    6.9
  • Focus (2015)

    Concentrarea

    Nicky (Will Smith) e un escroc cu experiență. O întâlnește pe Jess (Margot Robbie) și o învață secretele meseriei, dar dispare când simte că începe să se atașeze de ea. Trei ani mai târziu, ei se reîntâlnesc. Ei au pus ochii pe aceeași pradă.

    Regia: Glenn Ficarra, John Requa
    82 5
    6.6
  • 300: Rise of an Empire (2014)

    300: Ascensiunea unui imperiu

    Acțiunea filmului 300: Rise of an Empire se petrece înainte de lupta de la Termopile, într-o perioadă în care regele Xerxes consolidează puterea imperiului persan. Întreaga poveste este centrată pe colosala înfruntare navală de la Salamina.

    Regia: Noam Murro
    100 5
    6.2
  • The Last Stand (2013)

    Ultima redută

    Last Stand spune povestea lui Ray Owens (Arnold Schwarzenegger), un şerif dintr-un oraş american de la graniţa cu Mexicul, hotărât să ţină piept cu orice preţ traficanţilor de droguri care-şi fac de cap în jurisdicţia sa

    Regia: Kim Jee-woon
    37 0
    6.3
  • Hemingway & Gellhorn (2012)

    Hemingway și Gellhorn

    Hemingway și Gellhorn prezintă relaţia dintre Hemingway și Martha Gellhorn, o reporteriţă de război de o faimă aproape egală cu cea a scriitorului, cu scene fierbinți, într-un punct fierbinte al Europei: Spania din perioada războiului civil.

    Regia: Philip Kaufman
    7 1
    6.3