Filmele și serialele cu Roger Allam

 • Roger Allam

  Roger Allam

  67 de ani
  Data nașterii: 26.10.1953
  Locul nașterii: London, England, UK
 • The Hippopotamus (2017)

  Hipopotamul

  Ted Wallace, un poet căzut în dizgrație, este invitat la conacul de la țară al prietenilor săi, Lord și Lady Logan, pentru a investiga o serie de vindecări miraculoase inexplicabile, realizate de David Logan, un băiat de 15 ani.

  Regia: John Jencks
  8 3
  6.4
 • The Lady in the Van (2015)

  Doamna din furgoneta

  Un bărbat leagă o neaşteptată legătură cu o femeie în vârstă care locuieşte într-o furgonetă parcată pe străduţa lui.

  Regia: Nicholas Hytner
  8 2
  6.7
 • Mr. Holmes (2015)

  Dl. Holmes

  Filmările se concentrează pe un bătrân Sherlock (de 93 de ani), retras de mult din activitate, care își rememorează viața și insistă pe un caz nerezolvat în care a fost implicată o frumoasă femeie

  Regia: Bill Condon
  8 0
  6.9
 • The Book Thief (2013)

  Hoțul de cărți

  Filmul spune povestea unei fete pline de viață și curajoase, pe nume Liesel, care transformă viețile tuturor celor din jurul ei când este trimisă să locuiască la o familie adoptivă, în Germania celui de-al Doilea Război Mondial.

  Regia: Brian Percival
  35 1
  7.5
 • Endeavour (2012)

  98 1
  8.6
 • The Angels' Share (2012)

  Partea îngerilor

  Obligat la serviciu în folosul comunităţii, Robbie îi întâlneşte pe Rhino, Albert şi Mo: pentru toţi, un loc de muncă nu e decât un vis frumos. Şi totuşi, băutura este viitorul lor - nu la cârciumă, ci cale spre o lume mai bună.

  Regia: Ken Loach
  4 0
  7.0
 • Parade's End (2012)

  Ultima paradă

  10 1
  7.6
 • The Woman in Black (2012)

  Femeia în negru

  Arthur Kipps este un tânăr avocat venit într-un mic sat pentru a face ordine în hârtiile unei văduve bogate decedate recent. În conacul acesteia, Arthur va trai experienţe infricosatoare, care îl vor determina să cerceteze istoria familiei văduvei.

  Regia: James Watkins
  16 2
  6.4
 • The Queen (2006)

  Regina

  31 august 1997. Lady Diana moare in urma unui accident de masina. Daca disparitia ei cufunda lumea in stupoare, in Marea Britanie disperarea este fara precedent. Cand valul de emotie si durere inunda tara, Tony Blair simte imediat ca criza e grava.

  Regia: Stephen Frears
  Oscar-uri:
  21 1
  7.3
 • V for Vendetta (2005)

  V de la vendetă

  Intr-o poveste in care Germania a castigat un viitor Razboi Mondial si Marea Britanie este acum un stat fascist, un razbunator mascat cunoscut numai sub initiala "V" conduce un razboi de gherila impotriva guvernului

  Regia: James McTeigue
  47 4
  8.1
 • The Roman Spring of Mrs. Stone (2003)

  O nouă primăvară

  Rămasă de curând văduvă, Karen Stone, cândva o actriţă celebră pe Broadway, se mută la Roma pentru a începe o existenţă nouă. Îl cunoaşte pe Paolo, un tânăr italian cu o slăbiciune pentru cravate de mătase şi femei bogate. Deşi conştientă ce...

  Regia: Robert Allan Ackerman
  1 0
  6.3
 • RKO 281 (1999)

  Orson Welles, un tânăr regizor, dorește să se răzbune pe un magnat și face un film provocator bazat pe viața lui. Ce nu își imaginează acesta este cât de departe ar merge William Randolph Hearst pentru a împiedica ”Citizen Kane” să fie făcut public.

  Regia: Benjamin Ross
  7 0
  7.0