Filmele și serialele cu Roger Hammond

  • Roger Hammond

    Roger Hammond

    Data nașterii: 21.03.1936
    Decedat: 08.11.2012 (76 de ani)
  • The King's Speech (2010)

    Discursul regelui

    După ce fratele său Edward abdică, timidul Albert (Colin Firth) devine rege. Un pronunțat defect de vorbire îl împiedică să-și îndeplinească funcțiile publice, dar asta până când îl întâlnește pe dezinvoltul specialist în dicțiune Lionel Logue.

    Regia: Tom Hooper
    Oscar-uri: x 4
    43 0
    8.0
  • A Good Woman (2004)

    O femeie bună

    Ramasa fara niciun ban dupa o relatie nereusita, seducatoarea Mrs. Erlynne, barfita de multi ca o femeie cu reputatie indoielnica, ajunge pe coasta Amalfi, unde spera sa-si gaseasca un nou "protector" printre aristocratii veniti aici in vacanta.

    Regia: Mike Barker
    17 1
    6.4
  • Around the World in 80 Days (2004)

    În jurul lumii în 80 de zile

    Povestea a trei personaje fără prea multă 'stofă' de erou, care încearcă să respecte un pariu incredibil, în noul film lansat de Walden Media pentru întreaga familie, “Ocolul Pământului în 80 de zile”, film în care apare Jackie Chan.

    Regia: Frank Coraci
    33 2
    5.9
  • Up at the Villa (2000)

    Vila din Florenta

    In decorul fastuos al Florentei de la sfarsitul anilor '30, Mary, o vaduva englezoaica saraca, pe cale sa accepte casatoria cu un bogatas in varsta, intalneste doi barbati care ii vor schimba destinul.

    Regia: Philip Haas
    2 2
    6.0
  • The Secret Agent (1998)

    Agentul secret

    Londra, sfarsitul secolului al XIX-lea. Printre partizani, anarhisti si refugiati trece aproape nevazut Verloc. Aparent este membrul unui grup anarhist. De fapt el este spion rus si totodata furnizeaza informatii inspectorului de politie englez Heat.

    Regia: Christopher Hampton
    1 0
    5.6
  • Solomon (1997)

    Biblia - Solomon

    Film centrat pe figura inteleptului rege Solomon, a carui domnie s-a distins printr-o exceptionala inflorire economica si culturala a statului Israel.

    2 1
    6.5
  • David (1997)

    Biblia - David

    Ecranizarea episodului biblic avandu-l ca erou pe David, al doilea suveran al regatului Israel, tatal viitorului rege Solomon si cel care a stabilit capitala statului la Ierusalim.

    0 0
    6.9
  • Persuasion (1995)

    5 0
    7.5
  • A Dangerous Man: Lawrence After Arabia (1992)

    T.E. Lawrence - Printul Arabiei

    In timpul conferintei de pace de la Paris din 1919, celebrul colonel Lawrence, cunoscut si ca Lawrence al Arabiei, a iesit in evidenta prin modul in care, desi soldat al coroanei, a aparat si reprezentat interesele arabe in defavoarea intereselor...

    Regia: Christopher Menaul
    2 0
    6.8
  • Regia: Fons Rademakers
    2 1
    5.6
  • A Touch of Love (1969)

    Piatra de moară

    O doctorandă încearcă să evite relațiile sexuale, dar rămâne însărcinată după o aventură de o noapte și trebuie să-și crească singură copilul în Londra anilor ’60.

    Regia: Waris Hussein
    2 0
    6.3