Filmele și serialele cu Roger L. Jackson

  • Roger L. Jackson

    Roger L. Jackson

    65 de ani
    Data nașterii: 13.07.1958
    Locul nașterii: Atlanta, Georgia, USA
  • Scream VI (2023)

    Regia: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett
    52 10
    6.5
  • Monster Island (2017)

    Insula monștrilor

    După ce un adolescent descoperă că nu prea e om, se aventurează pe o insulă îndepărtată pentru a-și explora rădăcinile și a înfrunta o serie de provocări nebunești.

    Regia: Leopoldo Aguilar
    10 2
    4.7
  • Scream 4 (2011)

    Țipătul 4

    După moartea lui Sidney Prescott, Dewez și Gayle se întorc în Woodsboro pentru inmormantarea acesteia. În timpul vizitei, sunt prinși în planul unui criminal de a omorî supraviețuitorii rămași.

    Regia: Wes Craven
    21 0
    6.2
  • Film Noir (2007)

    Viata detectivului privat Sam Ruben este data peste cap cand incepe sa sufere de amnezie. Toata lumea incearca sa-l omoare, iar el nu isi poate aminti de ce. Prin aceasta ecranizare, clasicul film noir este readus in actualitate sub forma de...

    Regia: Risto Topaloski, Srdja Penezic
    0 0
    6.3
  • Van Helsing: The London Assignment (2004)

    Van Helsing: Misiune la Londra

    Misteriosul vânãtor de monstri Van Helsing e trimis de Cavalerii Ordinului Sfânt sã captureze o creaturã demonicã ce terorizeazã strãzile Londrei, comitând câte o crimã oribilã în fiecare searã.

    Regia: Sharon Bridgeman
    5 1
    6.0
  • The Chronicles of Riddick: Dark Fury (2004)

    Cronicile lui Riddick: Furia intunecata

    Apreciatul animator Peter Chung ne aduce o nouã viziune a universului lui Riddick. Renumitul animator Peter Chung (The Animatrix, Matriculated, MTV’s Aeon Flux) ne prezintã Cronicile lui Riddick: Furia Întunecatã, o nouã aventurã palpitantã din...

    Regia: Peter Chung
    4 2
    6.5
  • Versiunea pentru marile ecrane a serialului de pe Cartoon Network. Filmul ne va arata originea fetelor si ne va povesti de ce ele au ales sa lupte contra criminalitatii.

    Regia: Craig McCracken
    1 0
    6.5
  • Scream 3 (2000)

    Țipătul 3

    Povestea din Scream 3 se petrece la Hollywood, în timpul filmărilor la un thriller ce ridică întrebări tulburătoare cu privire la evenimentele care au îngrozit orașul Woodsboro și care continuă să o urmărească pe Sidney Prescott (Neve Campbell).

    Regia: Wes Craven
    13 0
    5.6
  • The Powerpuff Girls (1998)

    Fetitele Powerpuff

    Scenariul: Craig McCracken
    0 0
    7.3
  • Scream 2 (1997)

    Țipătul 2

    Au trecut 2 ani de la evenimentele de la Woodsboro. Sidney și Randy sunt studenți. Gale a scris un best-seller, "Crimele din Woodsboro", după care s-a făcut un film. În timp ce se apropie data lansării filmului, ciclul crimelor începe din nou.

    Regia: Wes Craven
    10 0
    6.3
  • Scream (1996)

    Țipătul

    Amestec de umor negru si mister. Un ucigas in serie hartuie un grup de tineri. Pericolele apar din toate partile, dar ei nu se lasa infranti.

    Regia: Wes Craven
    17 2
    7.4