Filmele și serialele cu Roger Moore

 • Roger Moore

  Roger Moore

  Data nașterii: 14.10.1927
  Decedat: 23.05.2017 (94 de ani)
 • The Saint (2017)

  Regia: Ernie Barbarash
  65 16
  4.9
 • A Princess for Christmas (2011)

  Craciunul la Castel

  Cand parea ca nimic nu mai poate salva Craciunul, Jules Daly si cei doi copii sunt invitati de Ducele de Castlebury sa petreaca sarbatorile in Europa.

  Regia: Michael Damian
  26 1
  6.4
 • Boat Trip (2002)

  Călătoria cu barca

  Nădăjduind că o va uita pe fosta sa dragoste și va găsi pe altcineva, Jerry se îmbarcă alături de prietenul lui, Nick, într-o croazieră. Din păcate, cei doi ajung într-o croazieră pentru homosexuali și în final nu știu cum să scape de pe vapor.

  Regia: Mort Nathan
  13 1
  4.9
 • The Quest (1996)

  Dragonul de Aur

  Superstarul filmelor de actiune, Jean Claude Van Damme isi face debutul regizoral cu Dragonul de aur, un film exploziv in care Van Damme interpreteaza rolul unui infractor marunt pe nume Chris Dubois, a carui existenta va fi mult incercata.

  Regia: Jean-Claude Van Damme
  32 0
  5.6
 • Bullseye! (1990)

  Drept la țintă!

  Doi escroci se folosesc de asemănarea fizică izbitoare pe care o au cu doi fizicieni angajați într-un proiect important și reușesc să afle un secret păzit cu strășnicie, devenind implicați în lumea fascinantă a spionajului.

  Regia: Michael Winner
  0 0
  4.5
 • A View to a Kill (1985)

  Perspectiva unei crime

  Bond il infrunta pe Max Zorin, care a urzit un plan pentru a acapara piata mondiala a microcipurilor, chiar daca in acest scop va trebui sa ucida milioane de oameni!

  Regia: John Glen
  30 3
  6.3
 • Curse of the Pink Panther (1983)

  Blestemul Panterei Roz

  O comedie politista savuroasa cu mare priza la public, care va tine bine dispusi din prima si pana in ultima secunda. Celebrul diamant "Pantera roz" dispare. Inspectorul incurca - lume Clouseau dispare si el. Inspectorul sef Dreyfus (Herbert...

  Regia: Blake Edwards
  9 0
  4.3
 • Octopussy (1983)

  Orlov, un general rus, planuieste sa puna stapanire pe Europa. Rusii sunt ajutati de Kamal, un print afgan care lucreaza pentru superba Octopussy, o femeie de afaceri ce dirija totul de pe o insula de langa India. Bond pleaca spre exotica insula...

  Regia: John Glen
  35 1
  6.5
 • The Cannonball Run (1981)

  Cursa ghiulea

  The Cannonball Run este o cursa nebuna, de la o coasta la alta a Americii, in care orice este permis, pentru ca festele au luat locul regulilor. Personajele sunt pitoresti si atat de obsedate sa castige incat sunt capabile de orice...

  Regia: Hal Needham
  28 0
  6.2
 • For Your Eyes Only (1981)

  Doar pentru ochii tăi

  Atunci când o navă britanică este scufundată în ape internaționale, superputerile lumii încep o cursă contracronometru pentru a găsi încărcătura navei. Iar 007 se alătură cursei… pentru a preveni un eveniment catastrofal pentru lume.

  Regia: John Glen
  32 2
  6.7
 • The Sea Wolves (1980)

  Lupii marilor

  In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, cativa ofiteri in retragere sunt recrutati de Serviciul Secret Britanic cu misiunea de a distruge in portul indian Goa, aflat in teritoriu neutru, un vas comercial german.

  Regia: Andrew V. McLaglen
  22 1
  6.3
 • North Sea Hijack (1980)

  Aventuri in Marea Nordului

  Teroristul Lou Kramer santajeaza doua platforme petroliere marine. In sprijinul petrolierilor este trimis Ffolkes, un misogin excentric, dar foarte eficace.

  Regia: Andrew V. McLaglen
  8 1
  6.3
 • Escape to Athena (1979)

  Evadare din Atena

  In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, prizonierii dintr-o tabara germana, aflata in Grecia, incearca sa evadeze. Ei nu isi doresc numai libertatea, ci si sa salveze din mana nemtilor artefacte pretioase aflate intr-o manastire izolata in...

  Regia: George P. Cosmatos
  26 1
  5.7
 • Moonraker (1979)

  În această aventură plină de acțiune, super agentul James Bond trebuie să împiedice un industriaș care plănuiește să șteargă toată omenirea de pe fața pământului și să o înlocuiască cu o super rasă pe care a creat-o într-o stație spațială.

  Regia: Lewis Gilbert
  28 0
  6.3
 • Regia: Andrew V. McLaglen
  27 1
  6.8