Filmele cu Ron Canada

  • Ron Canada

    Ron Canada

    75 de ani
    Data nașterii: 03.05.1949
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • The Empty Man (2020)

    Mesagerul zilei de pe urmă

    După ce adolescenții dintr-un orășel din Vestul Mijlociu încep să dispară în mod misterios, localnicii cred că e posibil ca disparițiile lor să aibă legătură cu o legendă locală terifiantă. James Lasombra, un fost polițist care încă procesează...

    Regia: David Prior
    31 4
    6.2
  • Bully (2019)

    Regia: Santino Campanelli
    2 0
    5.7
  • The Discovery (2017)

    Descoperirea

    Un thriller despre Thomas, un cercetător care afirmă că are dovada științifică a vieții de apoi, Will, fiul lui, care nu e prea sigur de "descoperirea" tatălui lui, și Isla, o tânără mai mult decât curioasă să afle ce este "dincolo".

    Regia: Charlie McDowell
    49 15
    6.2
  • "Grimm" Last Fight (2014)

    The Last Fight

    0 0
    8.3
  • Lake Effects (2012)

    Casa de lângă lac

    Sara si Lily au crescut la Smith Mountain Lake. Sara a devenit distanta fata de familie si fara explicatii s-a mutat in Los Angeles sa studieze Dreptul. Cand tatal lor moare intr-un accident Sara revine acasa

    Regia: Michael McKay
    2 0
    5.6
  • Bob Funk (2009)

    După ce este concediat de la locul de muncă - chiar de mama lui - Bob Funk acceptă să renunţe la alcool, sa viziteze un terapeut şi, dacă va fi acceptat, să răspundă în faţa noii lui şefe care, întâmplător, pare să fie femeia visurilor sale.

    Regia: Craig Carlisle
    0 0
    5.0
  • Noble Things (2008)

    Lucruri nobile

    Regia: Brett Moses, Dan McMellen
    0 0
    5.0
  • Just Like Heaven (2005)

    La fel ca în Rai

    Elizabeth are un accident de masina, in urma caruia devine un spirit, captiv intre Rai si pamant. Pentru ca apartamentul ei a ramas vacant, David se muta il locul ei. Nestiind ca a murit, atunci cand vine acasa si-l gaseste pe David, devine furioasa.

    Regia: Mark Waters
    47 1
    6.7
  • Wedding Crashers (2005)

    Spărgătorii de nunți

    În comedia Spărgătorii de nunţi, mediatorii de divorţ John Beckwith (Owen Wilson) şi Jeremy Grey (Vince Vaughn) sunt parteneri de afaceri şi prieteni de-o viaţă care împart un hobby de primavară cu adevărat unic... spargerea nunţilor.

    Regia: David Dobkin
    36 1
    7.0
  • The Hunted (2003)

    Animal de pradă

    Regizorul dă viață poveștii unui fost antrenor al trupelor speciale (Tommy Lee Jones), care trebuie să se confrunte cu fostul său elev (Benicio Del Toro), unul dintre cei mai buni asasini ai trupelor speciale, care acum este un renegat.

    Regia: William Friedkin
    41 3
    6.1
  • In Too Deep (1999)

    Prea adânc

    Ofițerul Jeff Cole lucrează sub acoperire, fiind implicat în rețeaua de droguri din Cincinnati, condusă de un violent gangster care-și spune Dumnezeu. Superiorul lui Jeff este îngrijorat de soarta acestuia. Se va retrage Jeff din periculoasa acțiune?

    Regia: Michael Rymer
    3 0
    6.2
  • Man of the House (1995)

    Capul familiei

    Jack Sturges (Chevy Chase) o gaseste pe femeia visurilor lui cu care vrea sa se casatoreasca, dar fiul ei, Ben, e hotarat sa scape de intrus si sa spulbere norisorul roz care pare sa-i fi intunecat mamei sale ratiunea.

    Regia: James Orr
    9 0
    5.2
  • Getting Even with Dad (1994)

    Micul santajist

    Un puști găsește rețeta pentru a-și transforma tatăl într-un părinte model: iubire, tandrețe și un pic de șantaj. Ray nu mai vrea găinării. Deschide o patiserie, dar vrea s-o finanțeze cu bani obținuți dintr-o ultimă lovitură. Fiul lui află de plan!

    Regia: Howard Deutch
    5 0
    4.8
  • Honey, I Blew Up the Kid (1992)

    Dragă, am mărit copilul!

    Wayne Szalinski s-a pus din nou pe treabă. El încearcă să construiască o maşinărie cu care să facă lucrurile să crească. Invitându-i pe Nick şi pe pustiul acestuia să vadă invenţia, maşinăria intră în funcţiune...

    Regia: Randal Kleiser
    10 1
    4.9
  • Adventures in Babysitting (1987)

    Aventurile unei bone

    Credea ca lucrul ca babysitter inseamna bani facuti usor... pana a dat de copiii familiei Anderson.

    Regia: Chris Columbus
    5 0
    6.9