Filmele și serialele cu Ron Rifkin

 • Ron Rifkin

  Ron Rifkin

  82 de ani
  Data nașterii: 31.10.1939
  Locul nașterii: New York City, New York, USA
 • A Star Is Born (2018)

  S-a născut o stea

  A Star is Born spune povestea lui Esther, o tânară care visează să ajungă vedetă de cinema, dar până atunci îşî câştigă existenţa cu slujbe neînsemnate, cum ar fi cea de chelneriţă la petrecerile de la Hollywood.

  Regia: Bradley Cooper
  Oscar-uri:
  207 30
  7.6
 • După ce un publicist transformă romanul de debut al unui scriitor, despre un asasin feroce, din ficțiune în non-ficțiune, autorul se trezește captiv în lumea personajului creat chiar de el și realizează că trebuie să-și asume rolul pentru a trăi.

  Regia: Jeff Wadlow
  20 0
  5.9
 • Limitless (2015)

  Fără limită

  Limitless urmărește povestea lui Brian Sinclair, care descoperă puterea unui drog misterios (NZT) pe care îl folosește pentru a ajuta FBI la rezolvarea cazurilor.

  Scenariul: Craig Sweeny
  17 5
  7.7
 • Peep World (2010)

  In ziua in care tatal lor implinea 70 de ani, patru frati stabilesc publicarea unui roman scris de fratele cel mai mic, care expune cele mai intime secrete ele familiei.

  Regia: Barry W. Blaustein
  1 0
  5.6
 • Brothers & Sisters (2006)

  Frați și surori

  Patrundeţi în lumea complexă a familiei Walker, pentru a înţelege ce reprezintă o familie americană în secolul XXI...

  Scenariul: Jon Robin Baitz
  8 0
  7.3
 • Pulse (2006)

  Impuls ucigaș

  Hackerul Josh sparge computerul unui om de ştiinţă care tocmai dezvolta un puternic semnal wireless. Din cauza intruziunii lui Josh este declanşată o misterioasă forţă care le ia fiinţelor umane dorinţa de a trăi şi le împinge la sinucidere....

  Regia: Jim Sonzero
  4 0
  4.8
 • Tadpole (2002)

  Mormolocul

  Majoritatea baietilor de 15 ani sunt obsedati de sexul opus, dar aceasta e singura trasatura comuna a lui Oscar Grudman (Aaron Stanford) cu adolescentii de varsta lui. Oscar, un elev eminent la o scoala exclusivista, e increzator in sine,...

  Regia: Gary Winick
  1 0
  6.2
 • Dragonfly (2002)

  Misterul libelulei

  Un doctor este contactat de sotia lui moarta prin intermediul pacientilor muribunzi. Un film dramatic in genul lui "Al Saselea Simt", despre puterea dragostei si lumea celor morti.

  Regia: Tom Shadyac
  15 0
  6.1
 • Alias (2001)

  Lansat în 2001 şi încheiat în 2006, serialul Alias spune povestea frumoasei Sydney Bristow, o spioană internaţională recrutată de pe băncile facultăţii şi antrenată pentru misiuni informative şi auto-apărare

  Scenariul: J.J. Abrams
  26 2
  7.6
 • The Majestic (2001)

  Maiestuosul

  Peter Appleton (Jim Carrey) este un tanar scenarist ambitios. El are o viata implinita: a facut un prim film de succes, are o iubita, o cariera in ascensiune. Cand totul ii merge atat de bine, ceva din trecutul lui ii da viata peste cap.

  Regia: Frank Darabont
  2 0
  6.9
 • Flowers for Algernon (2000)

  Flori pentru Algernon

  Desi este retardat, Charlie Gordon are o inima de aur. Lucreaza intr-o fabrica, colegii rad de el, dar Charlie nu se supara. Cel mai mult si-ar dori sa fie... un geniu. Medicul care il supraveheaza ii propune o interventie chirurgicala.

  Regia: Jeff Bleckner
  5 0
  6.7
 • Keeping the Faith (2000)

  Preotul, rabinul și fata

  Buni prieteni înca din copilarie, Jake si Brian sunt doi burlaci tineri, aratosi si plini de succes. Când Anna, prietena lor din adolescenta, acum o frumoasa femeie de afaceri, se reîntoarce în oras, ea reintra navalnic în vietile si inimile lor.

  Regia: Edward Norton
  11 0
  6.4
 • Boiler Room (2000)

  Cameră fierbător

  Construit pe structura celebrului Wall Street, acest film exploateaza tema rapacitatii corupatoare a lumii finantelor new-york-eze dar intr-un mod mai visceral decat predecesorul sau cu Michael Douglas in rol principal.

  Regia: Ben Younger
  13 3
  7.0
 • The Negotiator (1998)

  Negociatorul

  Negociatorul lui F.Gary Gary nu este o fictiune. Personajul a existat in realitate si a fost angajat al FBI, dar felul in care il portretizeaza maestrul Samuel L. Jackson face dintr-un personaj puternic o adevarata legenda.

  Regia: F. Gary Gray
  34 1
  7.3
 • Filmul reda atmosfera anilor 50 din metropola americana, dominata de celebritati ale Hollywood-ului, reviste de scandal, coruptie si crima organizata. L.A. Confidential depaseste sfera filmelor politiste prin cele trei personaje aduse in prim plan.

  Regia: Curtis Hanson
  Oscar-uri:
  56 4
  8.2