Filmele cu Ron Smerczak

  • Ron Smerczak

    Ron Smerczak

    Data nașterii: 03.07.1949
    Decedat: 12.05.2019 (69 de ani)
  • Blood of Beasts (2005)

    Blestemul iubirii

    Tradat de moștenitorul său și de viitorul soț al lui Freya, Sven, Thorsson e capturat de Bestie, un om chinuit, prizonier în trupul unei animal, blestemat de Dumezeu și respins de familie și de neamul lui. Freya hotărăște să se confrunte cu Bestia...

    Regia: David Lister
    3 0
    4.1
  • Who Am I? (1998)

    Cine sunt eu?

    Jackie Chan este singurul supravietuitor al unui accident de avion in jungla Africii de Sud dupa o misiune de rapire a trei cercetatori care esueaza. In urma accidentului, Chan isi pierde memoria si, astfel, intrebarea "Cine sunt?" devine numele lui.

    Regia: Jackie Chan, Benny Chan
    33 3
    6.8
  • Freefall (1994)

    Pretul pasiunii

    Katy este unul dintre cei mai buni fotografi din lume. Ea este specializata in imortalizarea peisajelor salbatice si a vietatilor rare. Cand primeste sarcina sa se deplaseze intr-o regiune neexplorata din Africa pentru a fotografia o pasare...

    Regia: John Irvin
    1 0
    4.6
  • Cyborg Cop (1993)

    Politistul cibernetic I

    Cand o scrisoare mai mult decat ciudata de la fratele sau aflat in insulele Caraibe, la St. Keith ajunge in fata usii sale, Jack Ryan (Todd Jensen) isi da seama ca ceva nu e in regula.

    Regia: Sam Firstenberg
    4 0
    4.2
  • American Ninja 4: The Annihilation (1990)

    American Ninja: Anihilarea

    Dupa ce un terorist arab si partenerul sau britanic construiesc o bomba cu care ameninta sa distruga New York-ul, Statele Unite trimit o echipa de luptatori de elita Delta Force pentru a inlatura pericolul care planeaza asupra metropolei americane.

    Regia: Cedric Sundstrom
    17 1
    3.9
  • Prisoners of the Lost Universe (1983)

    Prizonierii universului pierdut

    Transportați în evul mediu, printre creaturi mitice și războinici sălbatici, trei oameni își folosesc inteligența și tehnologia anilor ’80 pentru a ajunge înapoi acasă.

    Regia: Terry Marcel
    3 1
    3.7