Filmele cu Ronald Guttman

  • Ronald Guttman

    Ronald Guttman

    71 de ani
    Data nașterii: 12.08.1952
    Locul nașterii: Uccle, Belgium
  • Sister of the Groom (2020)

    Sora mirelui

    Regia: Amy Miller Gross
    0 0
    4.7
  • The Rendezvous (2016)

    Misterul din Iordania

    Rachel, o doctoriță americană cu origini evreiești și Jake, un funcționar guvernamental cu origini arabe pleacă într-o călătorie în Orietul Mijlociu pentru a rezolva cazul misterioasei morți a fratelui lui Rachel, care este un vânător de comori.

    Regia: Amin Matalqa, Annemarie Jacir
    8 2
    5.1
  • Nina (2016)

    Povestea regretatei Nina Simone, jazzistă și pianistă cu pregătire în muzica clasică, a ridicării ei la statutul de star și a relației furtunoase cu managerul ei, Clifton Henderson.

    Regia: Cynthia Mort
    2 0
    5.4
  • Welcome to New York (2014)

    Bun venit în New York

    Dl. Devereaux este un om puternic. Care are pe mână miliarde de dolari. Un om care poate schimba soarta economică a națiuni întregi. Un om care a visat să salveze lumea, dar care nu se poate salva pe sine. Un om înspăimântat. Un om pierdut.

    Regia: Abel Ferrara
    6 0
    5.6
  • Mrs. Harris (2005)

    Doamna Harris

    Inspirat din realitate, filmul este povestea lui Jean Harris (Annette Bening), femeia acuzata de asasinarea faimosului doctor dietetician din Scarsdale, Dr. Herman Tarnower (Ben Kingsley), cu care aceasta a avut o relatie timp de 14 ani.

    Regia: Phyllis Nagy
    0 0
    5.9
  • The Guru (2002)

    Guru - Profu' de sex

    Numai un guru ar fi putut prezice soarta ce-l astepta pe Ramu Gupta (Jimi Mistry), un tanar instructor de dans din India, dornic sa ajunga vedeta pe Broadway.

    Regia: Daisy von Scherler Mayer
    2 0
    5.4
  • Green Card (1991)

    Carte verde

    Sosit in America, un tanar face o casatorie de convenienta, pentru a putea obtine cartea verde si dreptul de munca, dar sfarseste prin a se indragosti de propria sotie.

    Regia: Peter Weir
    23 1
    6.3
  • Her Alibi (1989)

    Alibi din dragoste

    Disperat din cauza ca l-a parasit inspiratia, autorul de romane politiste Phil Blackwood se duce la tribunal si nimereste exact la procesul Ninei Ionescu, o frumoasa imigranta romanca, acuzata ca a injunghiat un barbat cu o foarfeca. Phil se...

    Regia: Bruce Beresford
    3 0
    5.8
  • Little Nikita (1988)

    Micul Nikita

    S-a dus la culcare american get-beget si s-a trezit fiu al unor spioni rusi...

    Regia: Richard Benjamin
    6 1
    5.9
  • Danton (1983)

    Actiunea se desfasoara in timpul Revolutiei franceze, avandu-i in centru pe Danton si Robespierre. Apriga lor infruntare constituie substanta filmului. Amandoi se reclama ca fiind din popor si pretind ca vorbesc in numele lui: primul dorea ca...

    Regia: Andrzej Wajda
    11 0
    7.4