Filmele și serialele cu Rory Culkin

 • Rory Culkin

  Rory Culkin

  33 de ani
  Data nașterii: 21.07.1989
  Locul nașterii: New York City, New York, USA
 • Scenariul: Dustin Lance Black
  32 6
  7.5
 • The Expecting (2020)

  Scenariul: Ben Ketai
  11 1
  5.8
 • Lords of Chaos (2018)

  Lorzii haosului

  Oslo, Norvegia, anii '90. Un nou stil de heavy metal explodează în lumea muzicală. Puternic și brutal, dar și măreț, acest sub-gen începe să fie cunoscut la nivel mondial datorită realizărilor extraordinare ale muzicienilor dar și al sinuciderilor

  Regia: Jonas Åkerlund
  11 1
  6.6
 • Waco (2018)

  Scenariul: John Erick Dowdle, Drew Dowdle
  85 14
  7.9
 • Columbus (2017)

  Când un expert în arhitectură se îmbolnăvește brusc în timpul unei călătorii, fiul său, Jin, rămâne blocat în Columbus, un mic oraș cunoscut pentru numeroasele sale clădiri construite în stil modernist. Acolo se împreietenește cu Casey.

  Regia: Kogonada
  11 2
  7.2
 • Bullet Head (2017)

  Capcană mortală

  Trei infractori de carieră se trezesc captivi într-un depozit, cu oamenii legii pe urmele lor. Ceea ce nu știu incă este că o amenințare mai mare se află chiar în depozit.

  Regia: Paul Solet
  103 41
  5.4
 • Intruders (2016)

  Anna suferă de o formă atât de severă de agorafobie încât, atunci când casa îi este călcată de trei hoţi, pur şi simplu nu are puterea să fugă din casă. Ceea ce nu ştiu spărgătorii este că agorafobia nu este singura problemă a Annei.

  Regia: Adam Schindler
  5 1
  5.7
 • Hick (2011)

  După ce primește cadou de la unchiul ei un pistol Smith & Wesson de calibrul 45 cu ocazia zilei de naștere pe care o sărbătorește în mod inadecvat într-un bar, Luli întrevede posibilitatea de a scăpa de acasă și face autostopul pe marginea șoselei.

  Regia: Derick Martini
  10 0
  5.5
 • Twelve (2010)

  Doisprezece

  Un tânăr dealer de droguri priveşte neputincios cum viaţa lui care, de altfel, funcţiona ca unsă este distrusă de un eveniment tragic. Dupa ce vărul lui este ucis, prietenul lui cel mai bun este acuzat şi arestat pentru crimă

  Regia: Joel Schumacher
  2 0
  5.6
 • Lymelife (2008)

  Un Vis American

  Anii '70. Lymelife e o abordare unică a pericolelor Visului American. Amuzant, trist, violent și tragic, filmul ne deschide ochii asupra vieții de familie, dragostei și separării într-un climat înțesat de drastice schimbări economice și emoționale.

  Regia: Derick Martini
  2 1
  6.8
 • The Night Listener (2006)

  Ascultătorul de noapte

  Scriitor renumit si gazda de emisiune radio populara, Gabriel (Robin Williams) se imprieteneste cu un ascultator adolescent, cel mai mare fan al sau, si cu mama adoptiva a acestuia (Tony Collette). Relatia sa cu baiatul de 14 ani devine obsedanta.

  Regia: Patrick Stettner
  5 0
  5.9
 • The Zodiac (2005)

  Zodiac

  Acest film abordeaza putin diferit povestea faimosului criminal in serie Zodiac, fiind mai mult decat o simpla poveste a crimelor. Pelicula urmareste impactul crimelor asupra victimelor, familiilor acestora si asupra intregii comunitati.

  Regia: Alexander Bulkley
  0 0
  5.3
 • The Chumscrubber (2005)

  Revolta Generației X

  Cand Dean Stiffle (Jamie Bell) descopera cadavrul celui mai bun prieten al sau, Troy, spanzurat in dormitor, nu se deranjeaza sa spuna vreunuia dintre adultii din Hillside, cartierul sau perfect californian, fiind sigur ca nu le va pasa de asta.

  Regia: Arie Posin
  2 0
  6.9
 • Down in the Valley (2005)

  Între dragoste și gloanțe

  Tobe (Evan Rachel Wood) este o tanara de 16 ani ce locuieste impreuna cu tatal sau si cu fratele mai mic in San Fernando Valley. Intr-o zi il intalneste pe Harlan pe care il invita  sa mearga la plaja cu prietenii ei. Harlan este din South...

  Regia: David Jacobson
  8 0
  6.4
 • Mean Creek (2004)

  Pârâu rău

  Într-un mic orășel din Oregon, Sam îi povestește fratelui său necazurile pe care le are la școală din cauza lui George. Cei doi frați pun la cale o răzbunare. De aceea, îl invită pe George la o plimbare cu barca. Deși Sam își dă seama că este o...

  Regia: Jacob Aaron Estes
  5 1
  7.2