Filmele și serialele cu Rosamund Pike

 • Rosamund Pike

  Rosamund Pike

  42 de ani
  Data nașterii: 27.01.1979
  Locul nașterii: Hammersmith, London, England, UK
 • Scenariul: Rafe Judkins
  282 19
  7.2
 • I Care a Lot (2020)

  Chiar îmi pasă

  O tutoare coruptă care îi stoarce de bani pe bătrânii din grija ei își găsește nașul atunci când o femeie pe care vrea să o escrocheze este mai mult decât ceea ce pare.

  Regia: J Blakeson
  52 4
  6.3
 • Radioactive (2019)

  Radioactivitatea

  Filmul spune povestea incredibilă a lui Marie Sklodowska-Curie și a muncii sale in domeniul radioactivitatii, pentru care a câștigat Premiului Nobel.

  Regia: Marjane Satrapi
  28 3
  6.3
 • The Informer (2019)

  Informatorul

  Lumea fostului soldat Pete Koslow este răsturnată când este închis după o luptă in care si-a protejat soția. I se ofera o șansă de eliberare conditionata, devenind informator pentru FBI.

  Regia: Andrea Di Stefano
  142 10
  6.6
 • State of the Union (2019)

  Starea relației

  Filmul îi urmărește pe Louise și pe Tom care se întâlnesc într-un pub înainte de sesiunea lor de terapie maritală. Filmul spune povestea vieții lor: cum erau ei, ce i-a adus împreună și de ce au început să se îndepărteze.

  Scenariul: Nick Hornby
  0 0
  7.8
 • A Private War (2018)

  Un război personal

  Marie Colvin este una dintre cele mai cunoscute corespondente de război. Colvin este un spirit răzvrătit și complet neînfricat, motivat să ofere voce celor reduși la tăcere, testând în mod constant limitele dintre curaj și bravadă.

  Regia: Matthew Heineman
  76 18
  6.8
 • 7 Days in Entebbe (2018)

  Șapte zile în Entebbe

  Entebbe, 1976. Un zbor de la Israel la Paris a fost deturnat. Ceea ce s-a întâmplat apoi a schimbat cursul istoriei.

  Regia: José Padilha
  49 12
  5.8
 • Hostiles (2017)

  Hostiles: Inamici

  În 1892, legendarul căpitan al Armatei Naționale americane, Joseph J. Blocker, efectuează o misiune finală înainte de pensionare: îl escortează pe Yellow Hawk, un războinic șef de trib nativ american, înapoi în ținuturile sacre tribale.

  Regia: Scott Cooper
  165 13
  7.2
 • The Man with the Iron Heart (2017)

  Bărbatul cu inima de Fier

  Praga, 1942. Câțiva luptători cehi vor încerca imposibilul: să-l omoare pe Reinhard Heydrich, conducătorul SS și al Gestapoului și arhitectul “soluției finale”.

  Regia: Cédric Jimenez
  119 10
  6.4
 • A United Kingdom (2016)

  Un regat unit

  Povestea adevărată a prințului Seretse Khama din Botswana și a lui Ruth Williams a căror relație interrasială a provocat probleme internaționale când cei doi s-au căsătorit la finalul anilor 1940.

  Regia: Amma Asante
  20 1
  6.9
 • Return to Sender (2015)

  Sete de răzbunare

  Miranda se lasa convinsa sa iasa la o intalnire "oarba". Auzind ca bate cineva la usa, tanara deschide increzatoare, numai ca in locul celui asteptat era William, un alt vizitator necunoscut, care o agreseaza sexual.

  Regia: Fouad Mikati
  18 2
  5.1
 • What We Did on Our Holiday (2014)

  Ce am făcut în vacanța noastră

  Parintii sunt in pragul separarii, dar pleaca impreuna cu copiii intr-o vacanta in Scotia. Bunicul este bolnav, asa ca nu vor sa-i dezvaluie adevarata stare de fapt dintre ei. Dar copiii impartasesc cu inocenta totul...

  Regia: Andy Hamilton, Guy Jenkin
  4 0
  6.9
 • Hector and the Search for Happiness (2014)

  Hector și căutarea fericirii

  Semnat de Peter Chelsom, "Hector în căutarea fericirii" spune povestea unui psihiatru hotărât să descopere secretul fericirii. Va da nas în nas cu o mulțime de probleme, dar și cu foste iubite, prieteni și noi provocări

  Regia: Peter Chelsom
  12 0
  7.0
 • Gone Girl (2014)

  Fata dispărută

  La cea de-a cincea aniversare a căsătoriei cu Amy, viața lui Nick ia o întorsătură tragică. Amy dispare. Asaltat de presă, poliție și de socrii, Nick pare să afișeze un comportament ciudat, alimentat de minciuni și atitudini inadecvate.

  Regia: David Fincher
  58 4
  8.1
 • The World's End (2013)

  Sfârșitul lumii

  5 adolescenti sarbatoresc absolvirea liceului, lansand un turneu epic in barurile din oras. In ciuda entuziasmului acestora si numarului impresionant de pahare baute, nu reusesc sa ajunga la ultimul bar de pe lista: The World’s End.

  Regia: Edgar Wright
  19 2
  7.0