Filmele și serialele cu Rosamund Pike

  • Rosamund Pike

    Rosamund Pike

    45 de ani
    Data nașterii: 27.01.1979
    Locul nașterii: Hammersmith, London, England, UK
  • Saltburn (2023)

    Oscarizatul cineast Emerald Fennell vine cu o frumoasă poveste imorală despre privilegiu și dorință. În strădania sa de a-și găsi locul la Universitatea Oxford, studentul Oliver Quick (Barry Keoghan) se vede stras în lumea șarmantului aristocrat...

    Regia: Emerald Fennell
    23 7
    7.0
  • The Wheel of Time (2021)

    Roata timpului

    Viețile a cinci tineri săteni se schimbă pentru totdeauna când o femeie ciudată și puternică sosește, susținând că unul dintre ei e copilul unei profeții străvechi, ce poate altera echilibrul dintre Lumină și Întuneric. Trebuie să încredințeze...

    Scenariul: Rafe Judkins
    434 29
    7.2
  • I Care a Lot (2020)

    Chiar îmi pasă

    O tutoare coruptă care îi stoarce de bani pe bătrânii din grija ei își găsește nașul atunci când o femeie pe care vrea să o escrocheze este mai mult decât ceea ce pare.

    Regia: J Blakeson
    65 5
    6.4
  • Radioactive (2019)

    Radioactivitatea

    Filmul spune povestea incredibilă a lui Marie Sklodowska-Curie și a muncii sale in domeniul radioactivitatii, pentru care a câștigat Premiului Nobel.

    Regia: Marjane Satrapi
    36 3
    6.3
  • The Informer (2019)

    Informatorul

    Lumea fostului soldat Pete Koslow este răsturnată când este închis după o luptă in care si-a protejat soția. I se ofera o șansă de eliberare conditionata, devenind informator pentru FBI.

    Regia: Andrea Di Stefano
    151 10
    6.6
  • State of the Union (2019)

    Starea relației

    Filmul îi urmărește pe Louise și pe Tom care se întâlnesc într-un pub înainte de sesiunea lor de terapie maritală. Filmul spune povestea vieții lor: cum erau ei, ce i-a adus împreună și de ce au început să se îndepărteze.

    Scenariul: Nick Hornby
    5 1
    7.7
  • A Private War (2018)

    Un război personal

    Marie Colvin este una dintre cele mai cunoscute corespondente de război. Colvin este un spirit răzvrătit și complet neînfricat, motivat să ofere voce celor reduși la tăcere, testând în mod constant limitele dintre curaj și bravadă.

    Regia: Matthew Heineman
    78 18
    6.7
  • 7 Days in Entebbe (2018)

    Șapte zile în Entebbe

    Entebbe, 1976. Un zbor de la Israel la Paris a fost deturnat. Ceea ce s-a întâmplat apoi a schimbat cursul istoriei.

    Regia: José Padilha
    52 12
    5.9
  • Hostiles (2017)

    Hostiles: Inamici

    În 1892, legendarul căpitan al Armatei Naționale americane, Joseph J. Blocker, efectuează o misiune finală înainte de pensionare: îl escortează pe Yellow Hawk, un războinic șef de trib nativ american, înapoi în ținuturile sacre tribale.

    Regia: Scott Cooper
    181 13
    7.2
  • The Man with the Iron Heart (2017)

    Bărbatul cu inima de Fier

    Praga, 1942. Câțiva luptători cehi vor încerca imposibilul: să-l omoare pe Reinhard Heydrich, conducătorul SS și al Gestapoului și arhitectul “soluției finale”.

    Regia: Cédric Jimenez
    122 10
    6.4
  • A United Kingdom (2016)

    Un regat unit

    Povestea adevărată a prințului Seretse Khama din Botswana și a lui Ruth Williams a căror relație interrasială a provocat probleme internaționale când cei doi s-au căsătorit la finalul anilor 1940.

    Regia: Amma Asante
    20 1
    6.9
  • Return to Sender (2015)

    Sete de răzbunare

    Miranda se lasa convinsa sa iasa la o intalnire "oarba". Auzind ca bate cineva la usa, tanara deschide increzatoare, numai ca in locul celui asteptat era William, un alt vizitator necunoscut, care o agreseaza sexual.

    Regia: Fouad Mikati
    21 2
    5.1
  • What We Did on Our Holiday (2014)

    Ce am făcut în vacanța noastră

    Parintii sunt in pragul separarii, dar pleaca impreuna cu copiii intr-o vacanta in Scotia. Bunicul este bolnav, asa ca nu vor sa-i dezvaluie adevarata stare de fapt dintre ei. Dar copiii impartasesc cu inocenta totul...

    Regia: Andy Hamilton, Guy Jenkin
    4 0
    6.9
  • Hector and the Search for Happiness (2014)

    Hector și căutarea fericirii

    Semnat de Peter Chelsom, "Hector în căutarea fericirii" spune povestea unui psihiatru hotărât să descopere secretul fericirii. Va da nas în nas cu o mulțime de probleme, dar și cu foste iubite, prieteni și noi provocări

    Regia: Peter Chelsom
    14 0
    6.9
  • Gone Girl (2014)

    Fata dispărută

    La cea de-a cincea aniversare a căsătoriei cu Amy, viața lui Nick ia o întorsătură tragică. Amy dispare. Asaltat de presă, poliție și de socrii, Nick pare să afișeze un comportament ciudat, alimentat de minciuni și atitudini inadecvate.

    Regia: David Fincher
    71 4
    8.1