Filmele și serialele cu Rose Byrne

  • Rose Byrne

    Rose Byrne

    44 de ani
    Data nașterii: 24.07.1979
    Locul nașterii: Sydney, New South Wales, Australia
  • Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem (2023)

    Țestoasele Ninja: Haosul Mutanților

    În timp ce înfruntă o armată de mutanți, Țestoasele Ninja încearcă să câștige dragostea metropolei New York City.

    Regia: Jeff Rowe, Kyler Spears
    20 2
    7.2
  • Insidious: The Red Door (2023)

    Insidious: Ușa roșie

    La zece ani după evenimentele din „Insidious 4: The Last Key”, Josh Lambert se îndreaptă spre est pentru a-și lăsa fiul acum adolescent, Dalton, la o facultate aproape romantică, acoperită de iederă. Dar această idilă de vis este mai mult decât...

    Regia: Patrick Wilson
    41 8
    5.5
  • Regia: Nick Robinson
    3 0
    7.2
  • Peter Rabbit 2: The Runaway (2021)

    Peter Iepurașul: Fugit de acasă

    Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei povești semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraș rebel care încearcă să se strecoare în grădina unui fermier. Peter revine pe ecrane cu un nou capitol. Grădina a fost doar începutul.

    Regia: Will Gluck
    45 2
    6.2
  • Irresistible (2020)

    Irezistibil

    Un strateg experimentat al Partidului Democrat îl ajută pe un fost veteran al armatei să devină primar al unui mic oraș conservator din Vestul Mijlociu. El atrage fără să vrea atenția Partidului Republican, care decide apoi să-i pună bețe în roți.

    Regia: Jon Stewart
    15 6
    6.3
  • Like a Boss (2020)

    Șefele

    Două prietene de-o viață au împreună o firmă de cosmetice. Una e pragmatică, cealaltă își dorește doar bani și o viață de răsfăț. Când firma începe să piardă bani, prietenia lor va fi pusă la grele - și amuzante - încercări.

    Regia: Miguel Arteta
    54 14
    4.7
  • Mrs. America (2020)

    Serialul spune povestea adevărată a mișcării de ratificare a amendamentului drepturilor egale și a reacției neașteptate a lui Phyllis Schlafly (Cate Blanchett), o regină a frumuseții devenită conservatoare.

    Scenariul: Dahvi Waller
    22 1
    7.9
  • Jexi (2019)

    Într-o relație cu telefonul meu

    Phil are o mare problemă! E dependent de telefonul său. Nu are prieteni, își petrece tot timpul făcând topuri despre cultura pop, iar viața lui amoroasă nu există. Însă statutul său pe Facebook e pe cale să se schimbe.

    Regia: Jon Lucas, Scott Moore
    112 25
    6.0
  • I Am Mother (2019)

    Cândva în viitor, un robot, Mother (vocea lui Rose Byrne), creşte o fetiţă, după ce Pământul este pustiit de un cataclism. Existenţa paşnică a copilului continuă până la adolescenţă, dar totul se schimbă când o femeie pătrunde în bază,...

    Regia: Grant Sputore
    95 21
    6.7
  • Juliet, Naked (2018)

    Juliet, Naked (2018) urmărește viața lui Annie și povestea ei de dragoste cu Tucker Crowe, un muzician a cărui glorie a apus, și care, de asemenea, se întâmplă să fie subiectul obsesiei muzicale a lui Duncan, fostul iubit.

    Regia: Jesse Peretz
    18 5
    6.6
  • Instant Family (2018)

    Familie de-a gata

    Când Pete (Mark Wahlberg) și Ellie (Rose Byrne) decid să-și facă o familie, ajung fără să vrea în lumea adopțiilor. Din acel moment, viața lor va fi un șir neîntrerupt de eforturi hilare de a învăța pe repede înainte ce înseamnă să fie părinți

    Regia: Sean Anders
    203 14
    7.3
  • Peter Rabbit (2018)

    Peter Iepurașul

    Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei povești semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraș rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier.

    Regia: Will Gluck
    112 8
    6.6
  • The Immortal Life of Henrietta Lacks (2017)

    Viața nemuritoare a Henriettei Lacks

    Filmul spune povestea unui mame sărace din Baltimore care a murit de cancer în 1951, la vârsta de 31 de ani, și ale cărei celule canceroase au fost folosite pentru cercetări care au dus la descoperiri medicale fără precedent.

    Regia: George C. Wolfe
    5 2
    6.4
  • Neighbors 2: Sorority Rising (2016)

    Vecini de coșmar 2

    Mac și Kelly Radner urmează să devină părinți pentru a doua oară, așa că decid să se mute în suburbii. Dar, tocmai când credeau că s-au așezat și ei la casa lor, în liniște și în siguranță, descoperă că lângă ei se mută o asociație de studente

    Regia: Nicholas Stoller
    25 1
    5.7
  • X-Men: Apocalypse (2016)

    X-Men: Apocalipsa

    In urma unor sapaturi in interiorul unei piramide, un grup de cercetatori il readuc la viata pe En Sabah Nur/Apocalypse, care se trezeste intr-o lume haotica, plina de razboaie, boli si distrugere in masa.

    Regia: Bryan Singer
    134 5
    6.9