Filmele și serialele cu Roseanne Barr

  • Roseanne Barr

    Roseanne Barr

    71 de ani
    Data nașterii: 03.11.1952
    Locul nașterii: Salt Lake City, Utah, USA
  • Cristela (2014)

    Scenariul: Cristela Alonzo, Kevin Hench
    0 0
    6.6
  • Regia: Len Richmond
    0 0
    8.3
  • Home on the Range (2004)

    O fermă trăznită

    Râsete și voie bună, aventură și neprevăzut în comedia "Home on the Range". O poveste colorată ale cărei personaje sunt animăluțele de la o fermă ce se află în pericol de a intra pe mâna lui Alameda, un individ lacom și fără scrupule.

    Regia: Will Finn, John Sanford
    6 0
    5.4
  • Tutungeria lui Auggie Wren este inca un loc preferat de intalnire al locuitorilor din Brooklyn. Din povestirile lor, despre viata, despre tutun si dragoste, despre succes sau vafe belgiene, reusim sa ne facem o idee despre cel mai colorat cartier

    Regia: Wayne Wang, Paul Auster, Harvey Wang
    3 1
    6.6
  • The Woman Who Loved Elvis (1993)

    Femeia care l-a iubit pe Elvis

    Joyce Jacson e o mamă singură asistată social care și-a transformat casa într-un sanctuar Elvis Presley și așteaptă întoarcerea soțului ei care, de 5 ani, trăiește cu o altă femeie. Între timp, Emily Shaw, o asistentă socială din Iowa, e fascinată...

    Regia: Bill Bixby
    0 0
    4.7
  • Freddy's Dead: The Final Nightmare (1991)

    Freddy e mort: Coșmarul final

    Orăsșlul bântuit de monstrul Freddy Krueger a rămas fără copii. John, singurul supraviețuitor, se află sub controlul lui Freddy. Acesta face în așa fel încât John să ajungă să ia legătura cu fiica lui. Ea trebuie adusă cu orice preț în Springwood.

    Regia: Rachel Talalay
    14 1
    4.7
  • Look Who's Talking Too (1990)

    Uite cine cu cine vorbește

    Mama lui Mikey și iubitul ei sunt acum căsătoriți și se ceartă încontinuu. În toiul acestor conflicte, ei o concep pe sora lui Mikey, Julie, ale cărei gânduri le putem auzi exprimate prin vocea comedianei Roseanne Barr.

    Regia: Amy Heckerling
    12 1
    4.7
  • She-Devil (1989)

    Diavolita

    Sotie si mama, Ruth, desi nu este o femeie frumoasa, face eforturi disperate pentru a fi pe plac sotului ei. Acesta, un afemeiat, o insala cu o romanciera de succes. Ruth jura sa se razbune!

    Regia: Susan Seidelman
    7 0
    5.7