Filmele și serialele cu Rosie O'Donnell

  • Rosie O'Donnell

    Rosie O'Donnell

    62 de ani
    Data nașterii: 21.03.1962
    Locul nașterii: Commack, Long Island, New York, USA
  • Julian Kaye a fost întotdeauna un obiect al dorinței, atât de mult încât oamenii sunt dispuși să-l distrugă pentru a-l avea. Exonerat, după 15 ani de închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o, detectivul care l-a băgat după gratii încearcă să...

    Scenariul: David Hollander
    32 1
    7.0
  • I Know This Much Is True (2020)

    O parte de adevăr

    Serialul este o saga de familie care prezintă viețile paralele a doi gemeni identici, interpretați de Mark Ruffalo, într-o poveste epică despre trădare, sacrificiu și iertare, a cărei acțiune se petrece în America secolului XX.

    19 0
    8.1
  • Russian Doll (2019)

    Matrioșka

    Lyonne este Nadia, o tânără care moare în mod repetat la o petrecere dată în onoarea ei, eroina încercând din răsputeri să-și dea seama ce naiba se întâmplă.

    Scenariul: Amy Poehler, Natasha Lyonne, Leslye Headland
    20 9
    7.7
  • SMILF (2017)

    Creat de Frankie Shaw, SMILF oferă o perspectivă onestă și amuzantă asupra unei tinere singure din South Boston ale cărei dorințe în ceea ce privește relațiile, sexul și o carieră se lovesc de realitățile vieții unei tinere mame singure.

    Scenariul: Frankie Shaw
    4 0
    6.8
  • Rosie O'Donnell: A Heartfelt Standup (2015)

    Rosie O'Donnell: Un spectacol din inimă

    Comedianta/actrița/personalitatea TV Rosie O'Donnell se întoarce la HBO cu un nou spectacol de stand-up în care se concentrează pe poveștile amuzante despre familia ei aflată în continuă creștere. De asemenea, ea vorbește și despre atacul de cord...

    Regia: Dan Chaykin
    0 0
    6.5
  • Tarzan (1999)

    Primul lungmetraj de animație care îl are ca protagonist pe fiul junglei. Animația a permis realizatorilor să prezinte relația dintre Tarzan și familia de gorile care l-a crescut, într-un mod nemaivăzut.

    Regia: Kevin Lima, Chris Buck
    Oscar-uri:
    12 0
    7.3
  • Wide Awake (1998)

    Visând cu ochii deschiși

    Pentru micul Joshua, Paradisul s-a sfarsit cand bunicul sau iubit, care i-a promis ca-i va fi tot timpul alaturi, a murit. Intors la scoala catolica, dupa o vacanta depresiva, Joshua se adreseaza direct lui Dumnezeu prin metode mai degraba ezoterice.

    Regia: M. Night Shyamalan
    1 0
    5.9
  • Harriet the Spy (1996)

    Harriet sub acoperire

    "Unul dintre cele mai bune 10 filme pentru intreaga familie din toate timpurile." - Ted Baeher, Ghid de Cinema Harriet M. Welsh (Michelle Trachtenberg) este probabil cel mai fructuos spion de 11 ani din intreaga lume. Harriet viseaza sa ajunga...

    Regia: Bronwen Hughes
    1 0
    5.9
  • Beautiful Girls (1996)

    Fetele frumoase

    Willie se intoarce in orasul natal pentru a-si revedea colegii de liceu cu ocazia aniversarii absolvirii. Toti au nostalgia idilelor din adolescenta si spera sa intalneasca femeia ideala. Nici unul nu realizeaza cat de aproape se afla fiinta visata.

    Regia: Ted Demme
    14 0
    7.1
  • Exit to Eden (1994)

    Evadarea în Eden

    Eliot se retrage pe insula Eden. El se ascunde de cei care vor să pună mâna pe niște fotografii pe care le făcuse. Urmăritorii sunt doi detectivi cinici, Lavery și Sheila Kingston, și cei doi hoți de diamante pe care Eliot îi surprinsese pe peliculă.

    Regia: Garry Marshall
    5 1
    4.2
  • The Flintstones (1994)

    Familia Flintstones: Aventuri în Epoca de Piatră

    Flinstones si Rubbles sunt doua familii din Epoca de Piatra. Fred si Barney sunt in continuare buni amici, iar cand Barney ii cere ajutorul lui Fred, acesta îi imprumuta lui Barney niste bani, pentru ca el si Betty sa poata adopta un copil.

    Regia: Brian Levant
    21 1
    5.0
  • Another Stakeout (1993)

    Din nou la pândă

    Politistii Chris si Bill primesc o noua misiune: urmarirea locatarilor unei vile de pe malul unui lac, unde se presupune ca se ascunde o martora importanta, disparuta in timpul unei lupte intre politie si o banda de mafioti.

    Regia: John Badham
    6 0
    5.6
  • A League of Their Own (1992)

    Liga feminină de baseball

    In timp ce al Doilea Razboi Mondial era in plina desfasurare, unul dintre putinii barbati neincorporati, Jimmy Dugan, cam betivan, dar cu un suflet mare, pune pe picioare o echipa de baseball formata numai din femei, asumandu-si functia de manager.

    Regia: Penny Marshall
    16 0
    7.3