Filmele și serialele cu Rowan Atkinson

  • Rowan Atkinson

    Rowan Atkinson

    69 de ani
    Data nașterii: 06.01.1955
    Locul nașterii: Consett, County Durham, UK
  • Man vs. Bee (2022)

    Om vs. albină

    Un serial de comedie în care nătăflețul tată Trevor se războiește cu o albină într-o vilă luxoasă pe care o are în grijă, dar nu reușește decât să complice totul.

    Scenariul: Rowan Atkinson, William Davies
    38 1
    6.7
  • Johnny English Strikes Again (2018)

    Johnny Englezul lovește din nou

    Când un atac cibernetic duce la dezvăluirea identității tuturor agenților secreți britanici, Johnny English este ultima speranță a serviciului secret. Rechemat la datorie, English se aruncă direct în acțiune, având misiunea de a-l găsi pe hacker.

    Regia: David Kerr
    298 29
    6.2
  • La paisprezece ani de la evenimentele din primul film, o serie de întâlniri între oameni din Marea Britanie ne amintește că în aceste vremuri diferite dragostea există de fapt.

    Regia: Richard Curtis, Mat Whitecross
    11 1
    7.1
  • Maigret are de-a face cu un ucigaș în serie ale cărui victime au fost descoperite înjunghiate și cu hainele făcute ferfeniță. Maigret încearcă să intre în mintea criminalului și își dă seama că nu-l poate prinde decât întrecându-l în viclenie.

    35 0
    7.1
  • Johnny English Reborn (2011)

    Johnny Englezul se întoarce

    În acest nou capitol, cel mai puțin credibil agent secret aflat în slujba Majestății Sale trebuie să oprească un grup internațional de asasini înainte ca aceștia să ucidă un lider mondial și să declanșeze, astfel, haosul global.

    Regia: Oliver Parker
    60 3
    6.3
  • Mr. Bean's Holiday (2007)

    Vacanța domnului Bean

    Celebrul personaj al lui Rowan Atkinson se intoarce, la fel de impiedicat, aiurit si... dezastruos pentru nervii celor pe care-i intalneste. De aceasta data Mr. Bean calatoreste in sudul Frantei

    Regia: Steve Bendelack
    24 1
    6.4
  • Regia: Ed Bye
    0 0
    6.3
  • Keeping Mum (2005)

    O dădacă plină de surprize

    Walter, soția sa Gloria și cei doi copii, așteaptă sosirea noii bone. Gloria rezistă tot mai greu provocărilor. Fiică e nimfomană, băiatul e ținta bătăușilor, iar căsnicia ei e foarte monotonă. Nu e de mirare că nu rezistă avansurilor lui Lance.

    Regia: Niall Johnson
    15 0
    6.8
  • Johnny English (2003)

    Johnny Englezul

    NU STIE CE ESTE FRICA. NU STIE CE ESTE PERICOLUL. NU STIE... NIMIC. O parodie despre cel mai neidemanatic agent secret al Marii Britanii.

    Regia: Peter Howitt
    67 2
    6.2
  • Scooby-Doo (2002)

    Scooby Doo

    Preocupat de faptul că stațiunea lui înfricoșătoare ar putea fi într-adevăr bântuită de stafii, Emile Mondavarious încearcă să-i reunească pe Scobby si gasca sa pentru a rezolva misterul înainte ca tineretul de pe insulă sa afle.

    Regia: Raja Gosnell
    9 0
    5.3
  • Blackadder Back & Forth (1999)

    Blackadder

    Lordul Blacadder (Rowan Atkinson) vrea sa le joace o farsa prietenilor sai in ajunul anului nou si ii ordona servitorului sau sa construiasca o masina a timpului dupa planurile lui Da Vinci. Ideea sa era sa intre in masina timpului si sa iasa cu...

    Regia: Paul Weiland
    2 0
    7.6
  • Regia: Rupert Edwards
    1 0
    7.2
  • Bean (1997)

    Bean: O comedie dezastru

    In toamna anului 1997, un foarte bogat si bine intentionat domn (Burt Reynolds) doneaza galeriei Grierson din California suma de 50.000.000 de dolari pentru achizitionarea celui mai vestit tablou al Americii,

    Regia: Mel Smith
    35 0
    6.5
  • The Thin Blue Line (1995)

    Mr.Bean

    Acest film prezinta 14 aventuri a le lui Mr. Bean in timp ce este inspector. Ideile geniale si comice cu care scapa din situatii dificile sunt nelipsite si vor face publicul sa rada cu lacrimi.

    Scenariul: Ben Elton
    6 1
    7.5
  • The Lion King (1994)

    Regele Leu

    Rafiki, mandrilul shaman, îl prezintă pe Simba, noul născut al regelui Mufasa, unei adunări a animalelor la Pride Rock. Fratele mai tânăr al lui Mufasa realizează ca nu mai este moștenitorul tronului și pune la cale să îi ucidă pe Simba și Mufasa.

    Regia: Roger Allers, Rob Minkoff
    Oscar-uri:
    34 0
    8.5