Filmele cu Roy Kinnear

  • Roy Kinnear

    Roy Kinnear

    Data nașterii: 08.01.1934
    Decedat: 20.09.1988 (54 de ani)
  • The Return of the Musketeers (1989)

    Întoarcerea muschetarilor

    Legendarii muschetari D’Artagnan, Athos, Phortos si Aramis sunt din nou la datorie, gata sa lupte pentru adevar si dreptate.

    Regia: Richard Lester
    39 0
    5.9
  • The Last Remake of Beau Geste (1978)

    Ultimul remake al lui Beau Geste

    Nepreţuitul safir Blue Water este dorit cu înfocare de moştenitorii lui Sir Hector Geste: Flavia, actuala lui soţie; Isabel, fiica lui; şi cei doi fraţi gemeni adoptaţi, neînfricatul Beau şi pateticul Digby. Când Sir Hector cade la pat, Beau...

    Regia: Marty Feldman
    10 1
    6.0
  • Watership Down (1978)

    Familia Iepurila

    Regia: Martin Rosen, John Hubley
    5 1
    7.6
  • Herbie Goes to Monte Carlo (1977)

    Herbie merge la Monte Carlo

    Şoferul de curse, Jim Douglas, porneşte către Monte Carlo pentru a-şi înregistra "bolidul", pe Herbie, în raliul Monte Carlo. Ajunşi acolo, Herbie prinde drag de şoferul altei maşini, iar Jim se îndrăgosteşte de frumoasa şoferiţă Diane

    Regia: Vincent McEveety
    5 0
    5.6
  • The Four Musketeers (1975)

    Cei patru muschetari

    "Ecranizarea lui Lester ramane o spirituala parodie, nu atat a cavalerilor francezi, cat a genului de capa si spada (a la Fanfan) in care au stralucit tot ei, francezii." - Alice Manoiu - 1976 (Cinema)

    Regia: Richard Lester
    32 0
    6.9
  • Juggernaut (1974)

    Teroare pe "Britannic"

    Un terorist cere o suma mare de bani de la o companie de navigatie, ce are in dotare un luxos transatlantic de croaziera, aflat in cursa, cu peste o mie de oameni la bord. Teroristul ameninta ca va detona cele sapte bombe ascunse pe vapor.

    Regia: Richard Lester
    6 0
    6.6
  • The Three Musketeers (1974)

    Cei trei muschetari

    Tânărul d'Artagnan vine la Paris, pentru a intra în serviciul regelui. Abia sosit în capitală, el reușește performanța de a fi provocat la duel, în aceeași zi, de trei bărbați - Athos, Portos și Aramis, care se dovedesc a fi muschetari ai regelui.

    Regia: Richard Lester
    49 0
    7.1
  • Willy Wonka & the Chocolate Factory (1971)

    Willy Wonka și fabrica de ciocolată

    Charlie Bucket, un baiat sarac ce trebuie sa munceasca pentru a-si intretine familia, este unul din cei 5 fericiti castigatori ai unei excursii in interiorul celei mai faimoase fabrici de ciocolata din lume, Willy Wonka Chocolate Factory.

    Regia: Mel Stuart
    6 2
    7.8
  • Taste the Blood of Dracula (1970)

    Gustarea sângelui lui Dracula

    Regia: Peter Sasdy
    4 0
    6.3
  • On a Clear Day You Can See Forever (1970)

    O altă personalitate

    Talentele aclamatului regizor Vincente Minnelli (Meet Me in St. Louis, Un american la Paris) si legendarei Barbara Streisand îsi unesc puterile pentru a aduce cu grandoare această productie Broadway pe marile ecrane. Streisand este Daisy Gamble, o...

    Regia: Vincente Minnelli
    12 0
    6.3
  • How I Won the War (1967)

    Cum am câștigat războiul?

    O satiră despre experiențele unui pluton al Armatei Britanice încorporat în cel de-al doilea Război Mondial. Comandantul plutonului, Locotenent Goodbody, este un Don Quixote bine intenționat, care nu învață niciodată din experiență.

    Regia: Richard Lester
    3 0
    5.5
  • The Deadly Affair (1967)

    Afacere Mortala

    Inspirat dupã un roman al lui John le Carre si regizat de Sidney Lumet, Deadly este un thriller despre Rãzboiul Rece, derulat în lumea spionajului. Când un oficial al Ministerului de Afaceri Externe, Samuel Fennan, si sotia sa (Simone Signoret)...

    Regia: Sidney Lumet
    9 3
    6.7
  • The Hill (1965)

    Movila

    Libia, in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial, intr-un lagar disciplinar al armatei britanice. Sergentul Williams terorizeaza prizonierii. Sosirea a cinci noi prizonieri va fi inceputul unor schimbari radicale.

    Regia: Sidney Lumet
    13 0
    7.9
  • Regia: Joan Littlewood
    1 0
    6.2