Filmele și serialele cu Ruben Santiago-Hudson

  • Ruben Santiago-Hudson

    Ruben Santiago-Hudson

    67 de ani
    Data nașterii: 24.11.1956
    Locul nașterii: Lackawanna, New York, USA
  • East New York (2022)

    Scenariul: William M. Finkelstein, Mike Flynn
    25 2
    7.3
  • The Immortal Life of Henrietta Lacks (2017)

    Viața nemuritoare a Henriettei Lacks

    Filmul spune povestea unui mame sărace din Baltimore care a murit de cancer în 1951, la vârsta de 31 de ani, și ale cărei celule canceroase au fost folosite pentru cercetări care au dus la descoperiri medicale fără precedent.

    Regia: George C. Wolfe
    5 2
    6.4
  • Public Morals (2015)

    Scenariul: Edward Burns
    4 0
    6.9
  • Scenariul: Chris Mundy
    4 0
    7.0
  • Castle (2009)

    Richard Castle este un scriitor de romane polițiste care se bucură de un real succes. În prezent, însă, suferă de lipsă de inspirație după ce își omoară pesonajul principal în ultimul roman publicat și se vede nevoit să găsescă un înlocuitor.

    Scenariul: Andrew W. Marlowe
    92 4
    8.1
  • The Invention of Lying (2009)

    Inventarea minciunii

    Intr-o lume in care toti oamenii spun adevarul si numai adevarul, un barbat descopera ca poate minti. Muritor de foame in showbiz, barbatul se foloseste de noua lui abilitate pentru a deveni un actor celebru...

    Regia: Ricky Gervais, Matthew Robinson
    10 3
    6.4
  • Mr. Brooks (2007)

    Dl. Brooks

    Domnul Brooks este om de afaceri de succes, un filantrop, sot iubitor si tata, un adevarat stalp al comunitatii. Totusi, el ascunde un secret sinistru - e un criminal în serie atat de destept, încat nu l-a suspectat nimeni niciodata. Pana acum.

    Regia: Bruce A. Evans
    33 4
    7.3
  • Their Eyes Were Watching God (2005)

    Ochii lor il urmareau pe Dumnezeu!

    Ecranizare dupa un roman de Zora Neale Hurston. In anii '20, o frumoasa tanara de culoare-Janie Crawford, fire independenta, incearca sa traiasca liber, fara prejudecati. Mereu in cautarea fericirii, Janie nu se lasa infranta de soarta, desi se...

    Regia: Darnell Martin
    4 0
    6.4
  • Domestic Disturbance (2001)

    Dușmanul fiului meu

    Filmul îl are drept element central pe Danny, care se află prins la mijloc între tatăl său natural și tatăl său vitreg. Singurul care îi este alături băiatului atunci când acesta este martor la o crimă e tatăl său adevărat.

    Regia: Harold Becker
    9 0
    5.6
  • Shaft (2000)

    Pentru detectivul John Shaft (Samuel L. Jackson) este inca o noapte petrecuta in cartierele rau famate din New York, in compania criminalilor care-l doresc mort. Cand o lichea, un pusti(Christian Bale), ucide un tanar de culoare, Shaft intervine.

    Regia: John Singleton
    29 0
    6.0
  • Rear Window (1998)

    Fereastra din spate

    Jason, un barbat paralizat de la gat in jos, isi petrece cea mai mare parte din timp spionandu-si vecinii. El devine extrem de interesat de perechea de peste drum. Cand femeia dispare, curiozitatea il face sa inceapa sa investigheze pe cont propriu.

    Regia: Jeff Bleckner
    1 0
    5.6
  • Spawn (1997)

    Scenariul: Todd McFarlane, Alan B. McElroy
    2 0
    8.1
  • The Devil's Advocate (1997)

    Avocatul diavolului

    Film ingenios care îmbină ocultul cu senzualul, Pact cu Diavolul poate fi tratat drept o adaptare modernă a mitului faustic. Ceea ce părea a fi drumul spre Paradis este oare intrarea în Iad?

    Regia: Taylor Hackford
    50 3
    7.5
  • Blown Away (1994)

    Teroare în Boston

    Filmul pune fata in fata doi inamici ireconciliabili: Jimmy Dove, un politist din Brigada antiterorista din Boston si Ryan Gaerity, un terorist dornic de razbunare, expert in explozibili, care a evadat recent dintr-o inchisoare din Irlanda.

    Regia: Stephen Hopkins
    19 1
    6.2