Filmele și serialele cu Russell Crowe

 • Russell Crowe

  Russell Crowe

  58 de ani
  Data nașterii: 07.04.1964
  Locul nașterii: Wellington, New Zealand
  Oscaruri:
 • Unhinged (2020)

  După ce are o altercație în trafic cu un bărbat, Rachel devine ținta furiei acestuia. Ceea ce urmează este un joc de-a șoarecele și pisica în urma căruia realizăm că nu știm niciodată cine stă la semafor în mașina alăturată.

  Regia: Derrick Borte
  125 28
  6.0
 • The Loudest Voice (2019)

  Cea mai puternică voce

  În peisajul mediatic de astăzi, un peisaj încărcat politic, nicio figură nu domină așa de tare, chiar și după moarte, ca Roger Ailes, cel ce a transformat Fox News într-o forță ce a schimbat în mod irevocabil conversația politică.

  Scenariul: Tom McCarthy, Alex Metcalf
  19 0
  7.9
 • Boy Erased (2018)

  Boy Erased - Confesiunile unui băiat

  „Boy Erased” este povestea adevărată a luptei unui tânăr de a se descoperi pe sine, în timp ce este forțat să pună la îndoială fiecare aspect al identității sale.

  Regia: Joel Edgerton
  21 11
  6.9
 • The Mummy (2017)

  Mumia

  Îngropată într-o criptă din adâncul deșertului, o prințesă al cărei destin i-a fost furat, e trezită la viață în zilele noastre, aducând cu ea răul acumulat timp de milenii și amenințând omenirea cu terori de dincolo de puterea noastră de înțelegere

  Regia: Alex Kurtzman
  477 75
  5.4
 • Fathers & Daughters (2015)

  Tați și fiice

  Jake e un scriitor premiat cu Pulitzer pentru cărțile inspirate de fiica sa, Katie. Rămas văduv, Jake e nevoit să-și lase fiica în grija unor rude, pentru a se interna. 27 de ani mai târziu, Katie se chinuie să învețe să iubească...

  Regia: Gabriele Muccino
  17 1
  7.0
 • The Water Diviner (2014)

  Promisiunea

  În deșertul australian fermierul Connor e celebru pentru modul în care găsește apă. Visul lui Connor este să-și crească bine cei trei fii, iar viața lui este distrusă când, trimiși pe frontul de la Gallipoli, băieții nu mai dau niciun semn.

  Regia: Russell Crowe
  22 1
  7.0
 • Noah (2014)

  Noe

  E o lume lipsită de speranţă. Ploile nu mai udă ţărâna cotropită de atâtea ori de hoarde barbare. Înconjurat de cruzime şi abuzuri, Noe este un om de ispravă. Luptător experimentat, mag şi vindecător, nu îşi doreşte decât să trăiască în pace.

  Regia: Darren Aronofsky
  52 4
  5.8
 • Winter's Tale (2014)

  Poveste de iarnă

  Într-o noapte de iarnă, Peter (Farrell), orfan, dar lăcătuş priceput, încearcă să dea o spargere la o vilă care arată ca o fortăreaţă. Deşi aparent casa este pustie, fiica proprietarilor este acasă. Şi aşa ia naştere iubirea între Peter şi Beverly

  Regia: Akiva Goldsman
  36 4
  6.1
 • Man of Steel (2013)

  Omul de Oțel

  Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) e un tânăr jurnalist de 20 de ani ale cărui puteri, ce depășesc orice imaginație, îl fac să se simtă nelalocul său. Adus pe Pământ în urmă cu mulți ani de pe Krypton, Clark e bântuit de întrebarea „Ce caut eu aici?”.

  Regia: Zack Snyder
  121 4
  7.1
 • Broken City (2013)

  Orașul corupt

  Exclus din poliţie în urma unui incident armat, un detectiv particular primeşte o misiune importantă de la un candidat la primăria New York-ului. Va avea de înfruntat pericole pentru a putea ieşi cu din intriga şi corupţia pe care le descoperă.

  Regia: Allen Hughes
  22 2
  6.1
 • Les Misérables (2012)

  Mizerabilii

  Adaptarea romanului lui Victor Hugo îl are în centru pe Jean Valjean, un bărbat sărac aflat de 18 ani pe fugă din calea legii pentru că a îndrăznit să fure o pâine cu care să-i hrănească pe copiii surorii sale.

  Regia: Tom Hooper
  Oscar-uri:
  26 3
  7.5
 • The Man with the Iron Fists (2012)

  Bărbatul cu pumni de fier

  De la sosirea sa în Jungle Village, fierarul orașului a fost forțat de facțiuni radicale să creeze arme sofisticate. Când războiul izbucneste, el va reuși să capteze o energie străveche si va trebui să devină salvatorul poporului care l-a adoptat.

  Regia: RZA
  15 2
  5.3
 • The Next Three Days (2010)

  Următoarele trei zile

  Viața părea perfectă pentru John Brennan până când soția lui, Laura, este arestată pentru o crimă macabră pe care ea susține că nu a comis-o.

  Regia: Paul Haggis
  63 1
  7.3
 • Robin Hood (2010)

  E sfârșitul secolului 12, iar Robin Hood se întoarce în satul său din nordul Angliei după ultima sângeroasă cruciadă. La sosire, nobilul și servitorul său credincios descoperă abuzurile săvârșite de șeriful din Nottingham.

  Regia: Ridley Scott
  50 4
  6.6
 • Tenderness (2009)

  Pe urmele unui asasin

  Eric a ucis două fete, iar apoi şi-a ucis părinţii care aflaseră despre crimă. După eliberare, merge să locuiască cu mătuşa sa. Detectivul Cristofuoro îi spune dinainte de a fi eliberat că va fi cu ochii pe el, prevăzând că va ucide din nou

  Regia: John Polson
  6 1
  5.5